Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #147  
Παλιά 19-09-15, 14:03
Το avatar του χρήστη kgf12345
kgf12345 Ο χρήστης kgf12345 δεν είναι συνδεδεμένος
Γηραιοί του GAB
 
Εγγραφή: 08-03-2011
Περιοχή: rio atabapo(μεσα)-alto rio ilioupoli
Μηνύματα: 7.894
Προεπιλογή

σπυρο η μονη ενημερωση που ειχα εγω ητανε πως επρεπε να προπληρωθει το μισο της τιμης κατα την προπαραγγελια κ το υπολοιπο στην παραλαβη.

εκανα την πληρωμη μεσω paypal κατοπιν συνενοησης με email και περιμενα.η παραλαβη αναβληθηκε κανα δυο φορες λογω προβληματων(δεν ξερω ακριβως ποια ηταν αυτα) κ οταν αργοτερα περασα απτο καταστημα περιπου 20-25 μερες μετα ενα απογευμα για να δω τι γινεται,αυτο που μου ειπε ο τυπος ητανε : τα περιμενω στο τελος της βδομαδας.

του αφησα τηλεφωνο να με ενημερωσει και του ειπα "αν δεν ερθουνε θα γινει επιστροφη χρηματων ετσι?" κ μου λεει αν δεν θες κατι αλλο απτο μαγαζι με τα χρηματα, οκ.(δεν το ειπε πολυ θερμα το οκ,αλλα το ειπε).

αποκει και υστερα δεν ειχα καμια ενημερωση για τιποτα.ουτε για ψαρια ουτε για λεφτα.
η αληθεια ειναι πως ουτε εγω το κυνηγησα μετα απο αυτο γιατι τα παρατησα.δεν με ενδιαφερε το 20ευρω τοσο πολυ οσο με ενδιεφερα να βρω ψαρια.(οχι οτι δε με νοιαζει το 20ευρω φυσικα...)απλα απογοητευτικα και βαρεθηκα να ασχοληθω.δικια του ευθυνη ητανε στο κατω κατω.εγω σαν πελατης οτι ζητησε το εκανα.

μαλιστα το ιδιο απογευμα αγορασα απτον ιδιο και μια θηληκια που του ειχανε παει κ ηταν ομορφη αλλα πολυ επιθετικη.αφου πηγα λεω ας παρω κατι...

πηρα τελικα...
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01317 seconds with 10 queries