Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από SOCRATIS
Στις χειροποίητες τροφές το πρόβλημα είναι να φτιάξουμε σωστή τροφή και όχι
ότι τρώγετε.
Και για να εξηγούμε ότι λέμε, τα χρυσόψαρα θέλουν συγκεκριμένο ποσοστό
πρωτεϊνών-φυτικές ινών -υδατανθράκων. Σε περίπτωση που τα ποσοστά
κάποιου απο τα παραπάνω είναι χαμηλότερα έχουν υποσιτισμό,αν είναι ψηλότερα τότε
το περίσσιο αποβάλλετε επιβαρύνοντας με αχώνευτα στοιχεία την στήλη νερού.
Επιπροσθέτως μειώνονται τα ποστοστά οξυγόνου.
|
Σωκράτη ευχαριστούμε για την επισήμανση.
Γνωρίζεις περίπου αυτές τις αναλογίες ;
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kixlidatos
Taki Για τα χρυσόψαρα δεν ξερω,αλλα να παρατηρησω κατι που κατά την γνωμη μου είναι μεγαλο λαθος,και δεν πρεπει να το κανουμεποτε.
Η συνταγή καλη μου ακούγετε,αλλα το λαθος είναι ότι τα ψαρια αποψυχθηκαν,και ξαναψυχθηκαν.Τα ψαρια τωρα εχουν αλλιωθει κατά πολύ.
Με πολύ αγαπη φιλεμου Τακι.
Δεν την εφερνες εδώ,να βαλω εγω το ουζακι να τις φαμε
Πολύ πιο νοστιμες από τα μπαρμπούνια είναι παντος 
|
Το σκέφτηκα και εγώ αυτό που λες, και για αυτό το λόγο τα έβρασα αλλά και ψήθηκαν μετά , όπως και τα υπόλοιπα κατεψυγμένα λαχανικά.
Νομίζω πως αν μαγειρευτούν μπορούν να καταψυχθούν πάλι