Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lth1
ποτε ωμα ομως?!?Παντα βραζμενα 5 λεπτα η και ψημενα κατα τον παρα πανω τροπο?!?Λες και μαγειρευω για μενα?!
|
Τον γαύρο μπορείς να τον δώσεις ωμό ή κατεψυγμένο αρκεί να τον ξεπαγώσεις, θα πρέπει όμως να τον έχεις φιλετάρει, κόψιμο κεφαλιού, καθάρισμα από τα εντόσθια, ραχοκοκαλιά και ουρά, καθαρό φιλέτο δηλαδή, έτσι το κάνω εγώ τουλάχιστον. Αλλά ωμός δεν ψιλοκόβετε, για αυτό τον καταψύχω και μπορώ να τον κόψω σε κύβους χωρίς να διαλύεται