Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #5  
Παλιά 31-08-15, 12:04
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας
 
Εγγραφή: 28-12-2012
Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Μηνύματα: 14.715
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Lth1 Εμφάνιση μηνυμάτων
ποτε ωμα ομως?!?Παντα βραζμενα 5 λεπτα η και ψημενα κατα τον παρα πανω τροπο?!?Λες και μαγειρευω για μενα?!
Τον γαύρο μπορείς να τον δώσεις ωμό ή κατεψυγμένο αρκεί να τον ξεπαγώσεις, θα πρέπει όμως να τον έχεις φιλετάρει, κόψιμο κεφαλιού, καθάρισμα από τα εντόσθια, ραχοκοκαλιά και ουρά, καθαρό φιλέτο δηλαδή, έτσι το κάνω εγώ τουλάχιστον. Αλλά ωμός δεν ψιλοκόβετε, για αυτό τον καταψύχω και μπορώ να τον κόψω σε κύβους χωρίς να διαλύεται
__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα
Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι
Τα ενυδρεία μου


Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01397 seconds with 10 queries