Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από redman
γκουραμι-αρλεκινους
|
Αυτο το σχημα ειχα βαλει στο 200 λιτρο μου (1m+2f pearl gourami και 15 αρλεκινους - στη αρχη ειχα μισους μισους αρλεκινους με καρδιναλιους αλλα τους εβγαλα σε αλλο ενυδρειο για να μη μπερδευονται τα κοπαδια και γινεται σαλατα και αυξησα το κοπαδι των αρλεκινων), με πολλα ευκολα φυτα και με leucocephala στην επιφανεια.
https://www.youtube.com/watch?v=1LUc0ji4u-E
Επισης ειχα μια ομαδα cory στο βυθο και ενα ancistrus. Το ευχαριστηθηκα πολυ αυτο το ενυδρειο. Ειχα και γεννες απο τα γκουραμι. Οι "διαδικασιες" απο τις γεννες ηταν ολα τα λεφτα. Το βιντεο δεν δειχνει τουτε τα μισα
https://www.youtube.com/watch?v=se_2LAc1fb0
Νερο επεξεργασμενο με τυρφη και λιγο απο ΑΟ.
Μετα το εκανα τελειως ασιατικο το στησιμο, αντικαθιστωντας τα cory και τα ancistrus με μια ομαδα 6 ατομων
pangio kuhlii και μια ομαδα 8 ατομων
Yasuhikotakia sidthimunki.
Επισης ειχα και αλγοφαγα σαλιγκαρια.
Φανταστικο στησιμο κι αυτο.
* Δεν ειμαι σιγουρος οτι το 206 θα φτασει. Θα ημουν ετοιμος για αγορα ενος ακομα φιλτρου, αν εβλεπα μετρησεις και νερο σε μετρια κατασταση.
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.