Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #7  
Παλιά 20-08-15, 17:53
Το avatar του χρήστη nazgul
nazgul Ο χρήστης nazgul δεν είναι συνδεδεμένος
Pufferator
 
Εγγραφή: 27-07-2011
Περιοχή: Άνω Πόλη, Θεσσαλονίκη
Μηνύματα: 6.123
Προεπιλογή

Απο ebay εχω παρει απειρες φορες πραγματα και ειμαι οντως πολυ ευχαριστημενος. Οποτε επικοινωνησα με πωλητη για να μου ξαναστειλει κατι επειδη δεν ηρθε, το εστειλε χωρις δευτερη κουβεντα ευγενεστατα και με επαγγελματισμο.

Οταν, ομως, μιλησεις με πωλητη για να σου στειλει κατι χωρις paypal, αυτοματως φευγεις απο το ebay και μιλας απευθειας με το καταστημα. Η συναλλαγη δε θα γινει μεσω ebay, εφοσον δεχεται μονο paypal (εκτος αν αλλαξε κατι). Εκει, δε τον νοιαζουν τα αρνητικα σχολια (τα οποια μπορουν να γινουν μονο μεσω emails), γιατι ξαναλεω, η συναλλαγη ειναι εκτος ebay.

Ολα αυτα τα γραφω για να ειμαστε ολοι λιγο προσεκτικοι σε οτι αφορα συναλλαγες με μαγαζια που δε γνωριζουμε.

Για ανεξαρτητα καταστηματα τωρα, εχω ακουσει μερικες περιπτωσεις που γινεται "στραβη" απο e-shops (υποθετω και εσυ). Οπως και αλλες που και λαθος να γινει, σε αφηνει ευχαριστημενο και με το παραπανω. Εκει ειναι που σε παιρνει με το μερος του ενα καταστηματα και επιβραβευεις τον επαγγελματισμο. Θα προτιμουσα σε καθε περιπτωση να γνωριζω την ποιοτητα εξυπηρετησης πριν προχωρησω σε αγορα απο καποιο e-shop, οταν προκειται για καποιο σχετικα σοβαρο χρηματικο ποσο.

Και κατι τελευταιο. Ενα απο τα πολυ θετικα του paypal, ειναι οτι στη συναλλαγη που κανεις, το καταστημα δε γνωριζει τιποτα για τον τραπεζικο σου λογαριασμο, οτι αυτο μπορει να σημαινει για την ασφαλεια μιας ηλεκτρονικης τραπεζικης συναλλαγης.
__________________
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01465 seconds with 10 queries