εάν δεν απαντούσες θα σκεφτόμουν ότι είτε δε το είδες είτε σου έχουν σπάσει τα νεύρα στις πολλές ερωτήσεις και βαρέθηκες.
Το γεγονός ότι μπήκες στη διαδικασία να γράψεις μία πρόταση αλλά όχι την μονολεκτική απάντηση ( το όριο της στάθμης του νερού στα juwel) μου φάνηκε εμπαιγμός.
"Κοίτα φίλε την ξέρω την απάντηση δε στη λέω παρά μόνο εάν κάνεις νέο τοπικ ."
Τα
προσωπικά μηνύματα τα χρησιμοποιούσα πάντα ώστε να έρθω σε επικοινωνία με κάποιον που έχει το ίδιο πρόβλημα ή έχεις τις περισσότερες πιθανότητες να γνωρίζει μια απλή απάντηση. Δε θέλω ούτε να σπαμάρω το φόρουμ με κάθε ερώτηση που έχω αλλά και ούτε να "ρισκάρω" κάποιο άτομο που είναι το πιο πιθανό να μου δώσει τη σωστή απάντηση να μη το δει.
Δε θα στείλω προσωπικό μήνυμα για θέματα που κατ' εμέ σηκώνουν συζήτηση ή θέλουν ανάλυση κλπ.
Είχα και έχω θέμα με τα ραμιρέζι έκανα ένα topic έβαλα φωτογραφίες βίντεο και το ανανεώνω με ότι νέο προκύπτει.
Τέλος πάντων επειδή προφανώς πρόκειται για παρεξήγηση ας το λήξουμε εδώ και τελικά απάντησε μου εάν θα πρέπει η στάθμη του νερου να είναι κάτω ή πάνω από τη μεσαία κόντρα των Juwel