Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 14-11-05, 18:23
Το avatar του χρήστη Pritanis
Pritanis Ο χρήστης Pritanis είναι συνδεδεμένος
DiscusModerator

Περιοχή: Θεσσαλονίκη
Προεπιλογή

Λοιπον dimako ειναι ψιλοχλωμα τα πραγματα με τα διαφανη περιττωματα και τα εσωτερικα παρασιτα.....Ειναι ο νουμερο ενα λογος για ολους τους δισκους που εχασα....... Μεχρι τωρα δεν καταφερα να θεραπευσω κανενα οποτε οι συμβουλες μου πρεπει να προσεχθουν αναλογα......
Οταν γενικα ο δισκος αρχισει να εχει τα διαφανα περιττωματα ειναι σε προχωρημενο σταδιο η ασθενεια..... Εχω χρησιμοποιησει flagyl σε ενυδρειο καραντινας με ταυτοχρονη ανοδο θερμοκρασιας στους 33 βαθμους συμφωνα με οδηγιες που πηρα απο το φορουμ και υπαρχει και σχετικο ποστ να το δεις.... Κανεις απο τους δισκους δεν θεραπευθηκε...... Σε δευτερη φαση αγορασα Hex -ex για εξαμιτα για αλλο ψαρι που εμφανισε αντιστοιχα προβληματα και ουτε παλι καταφερα τιποτα μαλιστα το φαρμακο μου κατεστρεψε την βιολογια και ετρεχα να γλυτωσω τα αλλα..... Ως τριτη λυση αγορασα απο το ακουαριστικ το preis colly που προτεινει για εσωτερικα παρασιτα και παλι αποτελεσμα δεν ειδα......Το βραδακι θα σου ποσταρω sites του εξωτερικου να δεις και εκει πως το αντιμετωπιζουν αλλα δυστυχως εγω δεν εχω καταφερει τιποτα...... Βεβαια απο τοτε που εβαλα uv δεν ειχα ξανα προβλημα (φτου φτου) και ισως η προληψη να ειναι το καλυτερο φαρμακο σε αυτη τη περιπτωση....Παντως οτι και να κανεις ειναι απαραιτητη η ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ για να μην εχουν προβλημα τα αλλα ψαρια σου....
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01293 seconds with 10 queries