Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-07-15, 16:18
Katerinakat Ο χρήστης Katerinakat δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Ογκος ενυδρειου: 60lt
Διαστασεις:59x33,5x49cm
Χρονος λειτουργειας: κατι λιγοτερο απο 4 μηνες
Ημερομηνια εισαγωγης αρρωστου ψαριου: μοκις πηρα το ενυδρειο (4 μηνες περιπου)
Ψαρια: 2 oranda red cup , oranda μαλλον veiltail
Συχνοτητα και πσοοτητα αλλαγης νερου: εδω και τρεις βδομαδες καθε βδομαδα το 20% παλαιοτερα οσο πιο συχνα γταν δυνατον χωρις να ξεπερνιουνται οι τρεις βδομαδες περιπου το 50%
Ημερομηνια τελευταιας αλλαγης νερου : 04/07/2015
Συχνοτητα ταισματος και ειδος τροφης : μια φορα την ημερα (παλαιοτερα πιο συχνα) και τροφη flakes η sticks (τους δινω και απο τα δυο διαφορετικα καθε μερα)
Μετρησεις θα προσπαθησω να κανω το συντομοτερο δυνατο
Ψαρι που πασχει
Δερνα: κανονικα λεπια (εχουν φυγει ορισμενα οπως και στο αλλο ψαρακι αλλα ποτε κανεις δεν μου συστησε κανενα φαρμακο γιατι μου λεγαν οτι ειναι λογικο) οι ακρες των πτερυγιων μου φαινονται λιγο μαυρισμενες
Κινητικοτητα: απο χθες το βραδυ ηταν καθισμενο στον βυθο αλλα τωρα εχει αρχισει και κολυμπαει και μετα απο λιγο πηγαινει και ξανακαθετε κατω
Περιττωματα:φυσιολογικα
Αναπνοη: αυξημενη
Φυσιολογικη ορεξη για τροφη
Αλλη παρατηρηση: τα ματια του ψαριου ειναι πιο μεσα απο πτι φυσιολογικα ηταν
Προηγηθεισα θεραπεια: εχω χρησημοποιησει αρκετα φαρμακα μεσα στο χρονο που τα εχω ειχε ξανααρρωστησει και ειχα ριξει esha 2000 οπου και θεραπευτηκε και omnipur προληπτικα οπως και τωρα
Ανθρακα δεν χρησιμοποιω κατα την θεραπεια και μετα την θεραπεια εκανα αλλαγη νερου το 50% και σημερα το βραδυ λεω να ξανακανω για να φυγει το omnipur και να βαλλω και ανθρακα
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01382 seconds with 10 queries