Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-06-15, 13:46
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Προεπιλογή

Είχα βάλει το ψάρι το Σάββατο στο βαρέλι με αερόφιλτρο όπως είπα και λευκοκεφάλα. Του έριξα και esha.

Εχθές που γύρισα, είδα ότι συνεχίζει τις αναπνοές (κολυμπάει κανονικά). Προσπάθησα να του δώσω ένα bloodworm με την τσιμπήδα. Το το πήγαινα μπροστά στο στόμα του αλλά δεν το έτρωγε με τίποτα. Του το κόλλαγα στο στόμα και τίποτα. Παίρνω ένα άλλο, το βρέχω με seachem garlic guard αλλά και πάλι δεν ήθελε. Ρίχνω esha πάλι και το αφήνω να ξεκουραστεί.

Σήμερα, πρίν λίγο, του δίνω πάλι bloodworm και δεν το τρώει. Παίρνω από την τροφή jbl novo baby ένα μικρό φυλλαράκι και το αφήνω μπροστά του. Το βάζει στο στόμα και το φτύνει. Το ξανα σηκώνω και το αφήνω να πέσει από την επιφάνεια το φυλλαράκι σιγά σιγά και δεν πήγε να το φάει και έκατσε στον πάτο. Το έχω αφήσει εκεί μπας και το φάει κάποια στιγμή αν και δεν ξέρω...

Ο αποχρωματισμός στο κεφάλι πρέπει να υπάρχει ακόμα, δεν μπορώ να καταλάβω βέβαια καλά, αλλά νομίζω έχει μειωθεί λίγο.

Βιταμίνες μπορώ να ρίξω λίγες στον κουβά που είναι? Θα βοηθήσουν? Υπάρχει κανένα πρόβλημα που έχει και esha μέσα? Aν κάνει να ρίξω, η δοσολογιά που λεει το microbe lift vitamins kai amino acids είναι 5ml κάθε 113 λίτρα, άρα στα 8 λίτρα που τον έχω ρίχνω 0.35 ml?

Edit: Τώρα πάει και κολυμπάει εκεί που βγαίνουν οι μπουρμπουλήθρες από το αερόφιλτρο.

Page generated in 0,01634 seconds with 10 queries