Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 29-05-15, 15:20
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Maverick Εμφάνιση μηνυμάτων
Τελικά έχει κάποιο νόημα να δίνει κανείς το 50άρικο και να παίρνει τον eliwell - δεν κάνουν ακριβώς την ίδια δουλειά...
50αρικο?
-------------------------
Και ο eliwell θελει παρεμβασεις.
Δεν κραταω ολο το χειμωνα ιδια θερμοκρασια (ουτε το καλοκαιρι)

Εκτος των δυο ρυθμισεων (που δινει μια μεγαλη ανεση) η βασικη διαφορα που εχω παρατηρησει εγω, ειναι στους eliwell εδω και 8 χρονια που εχω, δεν χρειαστηκε να κανω τιποτα. Ουτε αλλαγη αισθητηρα, ουτε καλιμπραρισμα, ουτε τιποτα.
Με τα stc εχει χρειαστει να κανω μερικα εκν νεου καλιμπραρισματα και τελικα να αλλαξω και 2-3 probe, γιατι απο καποια στιγμη και μετα, μου εδειχναν θερμοκρασιες πλανητη Δια.
(με τους νεους αισθητηρες ομως που τους εβαλα και ειναι απο eliwell, ακομα - αν και ειναι νωρις- δεν εχω δει προβλημα)

Η οικονομικη διαφορα ομως, τεραστια.
Και αν την πολλαπλασιασουμε x 2-3-4-5 .... controller, που μπορει να χρειαζεται καποιος .....

Συν οτι δεν νομιζω να πωλειται πια ο 915. (που ειχε πριν μερικα χρονια κανα 55αρι)
Κατι eliwell plus κλπ ακουω, και ολο ψαχνονται για τη συνδεσμολογια και τον προγραμματισμο τους, αφου εχουν διαφορετικες παραμετρους και υποδοχες για τα καλωδια.
Εγω παντως δεν ξανακαθομαι να γραψω και για τους Plus
Αν θελουν να πουλανε eliwell, ας κατσουν να γραψουν απο την εψεμ αρθρο ή ας ξαναβγαλουν στην αγορα τους IC915. (σε λογικη τιμη)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη delta66 : 29-05-15 στις 15:20 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01481 seconds with 10 queries