
26-05-15, 12:14
|
 |
Bob ο Μάστορας
|
|
Εγγραφή: 28-12-2012
Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Μηνύματα: 14.715
|
|
Το σκόρδο είναι ένα καλό φυσικό αντιβιοτικό, και ανοίγει την όρεξη στα ψάρια , ειδικά σε αυτά που λόγω στρες ή ασθένειας δεν τρώνε εύκολα. Αλλά το βάζουμε με φειδώ, όχι υπερβολές.
Μια χαρά κάνει ο σολομός, και έχει και καλά ιχθυέλαια, θα προτιμούσα βέβαια να τον έτρωγα εγώ και τα ψάρια να φάνε κάτι πιο φθηνό 
Παρεμπιπτόντως να σου πως και ο γαύρος έχει πολύ και κάλο ιχθυέλαιο, το βλέπω κάθε φορά που ταΐζω.
Επίσης μπορείς να βάλεις και γαρίδες (ολοκληρες με το τσόφλι) και μύδια κλπ μαλάκια.
Τα ψάρια καθαρίζεις μόνο τα εντόσθια και τα βάζεις στο μπλέντερ ολόκληρα, με τα κόκκαλα, τα λέπια μόνο να βγάζεις (στα μεγάλα ψάρια, στο γαύρο ή τη σαρδέλα δεν χρειάζεται)
|