Casper αν όντως το μίγμα που φτιάχνεις είναι σωστό και δεν είναι χαλασμένη η μαγιά ή το νερό που βάζεις πολύ ζεστό κλπ, τσέκαρε αυτό που σου λέει ο Σωτήρης δλδ μήπως έχεις διαρροή από κάπου.
Μπορείς να το καταλάβεις από την (χαρακτηριστική) μυρωδιά που θα υπάρχει μέσα στο ντουλάπι της βάσης που βάζεις το μπουκάλι σου.
Αν έχεις φτιάξει σωστά το σύστημα δεν θα πρέπει να μυρίζει καθόλου μέσα το ντουλάπι.
Πάντως το ένα κουταλάκι του γλυκού μαγιά μου φαίνεται πολύ, εγώ έβαζα το μισό από αυτό (μερικές φορές και το 1/3 του κουταλιού και το μίγμα μου κράταγε ~25 μέρες. Όσο περισσότερη μαγιά τόσο περισσότερη παραγωγή CO2 , και όσο λιγότερη μαγιά τόσο πιο πολύ κρατάει το μίγμα.