Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από takis_gt
Βάλε αλάτι, λίγο 1-2 γραμμάριο/λιτρο αλλά διαλυσετο πολυ καλά πρώτα, χτυπα σε πλεντερ με νερό αν μπορείς (ετσι το έκανα οταν χρειάστηκε να βάλω) . Αν είναι 60 λίτρα το κουτί βάλε και 100-120 γραμμάρια (αντέχουν και πιο πολύ αλλά να μη το ζορίσουμε)
|
To έκανα. Το μόνο που άλλαξε προς το παρόν είναι ότι το ψάρι αντί να είναι στον πάτο επιπλέει (στην ίδια στάση, ακίνητο) στην επιφάνεια και παρασύρεται από τις φυσαλίδες της αεραντλίας...