Λοιπον, έκανα ενα-δυο πραγματάκια του κεφαλιού μου γιατί με έχει φάει η βιασύνη, νομιζω για καλό τελικά. Αφού έβλεπα την αμμωνία να μην ξεκολλάει απο το 0,5 (και τα υπόλοιπα μηδέν), έριξα μια μέρα αμμωνία από το φαρμακείο (θυμίζω πως, εννοείται, δεν έχω ψάρι μέσα). Την επόμενη που μέτρησα, είχε φτάσει ακριβώς όσο την ήθελα (2-5) και πήρα και έβαλα ξανά καινούργιο μπόλι απο ενα φίλο (καμία 10αριά μακαρονακια).
Δυο μέρες μετα το νερό ξεθόλωσε επιτέλους! Και μετα απο άλλη μια μέρα (σήμερα) που μέτρησα, η αμμωνία έχει ξαναπέσει (στο 1) και για πρωτη φορά έχω μετρήσιμα ΝΟ2 (0,5) και ΝΟ3 (10)! Νομιζω ότι πάμε καλά!
In other news, σήμερα παρέλαβα τον stc-1000 (τελικά ειναι με μεταλλικό αισθητήρα, δεν ξερω αν αυτό ειναι προβλημα). Επίσης έχω απο μέρες 4 ανεμηστηρακια Konig (των 9,2) μονταρισμένα-έτοιμα στο καπάκι και μένουν μόνο οι συνδέσεις (ερώτηση: λετε να αντιστρέψω το ενα για να βγάζει τον αέρα ή αρκούν τα ανοίγματα; ).
Εν τω μεταξύ ετοιμάζω και τα ξύλα μου σε έναν κουβά (αλλαγή νερού κάθε μέρα να φύγει η κιτρινιλα), αλλά μετα απο περίπου 15 μέρες ακόμα βγάζουνε τα άτιμα...
Κουράστηκα λίγο, δε λέω, αλλά νομιζω ότι επιτέλους προχωράμε φουλ!
|