Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-11-05, 22:44
Το avatar του χρήστη batza
batza Ο χρήστης batza δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: corfu
Exclamation Αντοχη Ενυδρειων????????

Αγαπητοι συναδελφοι, κατα κερους στον υπνο μου βλεπω εναν εφιαλτι τον οποιο μπορει κι εσεις να βλεπετε. Το ενυδρειο μου ραγιζει και η ρογμη μεγαλονει κι εγω προσπαθω να κανω κατι και το μονο που καταφερνω ειναι να μαζεβω πανικοβλιτος τα ψαρακιαμου απ το πατομα . Κι επιδι αυτο το ονιρο δεν θα ειθελα ποτε να το δω ΞΙΠΝΙΩΣ θα ειθελα να σιζιτισω μαζισας καποια εροτιματα που εχω. Η σιλικονη που ειναι κολιμενα τα κρισταλα τη αντοχη εχει? στο χρωνο!!!!! τα mdf που στιριζοντε πανο αυτες η τεχνιτες λυμνες τη αντοχη εχουν????? Τα δαπεδα οταν ειμαστε σε οροφο τη βαρος αντεχουν αν tm ????? Επισεις τα μηχανιματα που χρισιμοποιυντε πχ. θερμαντιρες ειπαρχει κινδινος να ραγισουν η να σπασουν η να μπει νερο και κτεπεκτση να προκλιθει βραχικυκλομα??????? . Τα φιλτρα τι αντοχη εχουν στο χρονο τη συντιριση θελουν περα απο τον καθαρισμο, ειπαρχει κινδινος βραχικυκλοματος ?????? Τη μετρα προστασιας πρεπει να λαβενουμε οταν κανουμε καθαρισμο στο ενυδρειο????? ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΟ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΒΟΥΜΕ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΡΟΤΙΜΑΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΩΝ ΦΡΟΝΙΜΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΡΗΝ ΠΗΝΑΣΟΥΝ ΜΑΓΙΡΕΒΟΥΝ

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη batza : 07-11-05 στις 22:48
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02117 seconds with 10 queries