Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nazgul
Αφου λες πως πας να το κανεις λιγο πιο φυσικο, την ταμπελα stop τι την εχεις βρε? Ξεμεινε σε κανενα ποταμι μετα απο τρακαρισμα? 
Τελικα τα αφησες ολα ως εχουν στο φιλτρο? Αν ναι, τη βιολογια τη συντηρεις με καποιο τροπο? Σκεφτεσαι για γαριδες?
Για τα tests αν δεν ειναι εντελως σωστα, δεν μπορει να σου πει κανενας αν ειναι ολα καλα για να βαλεις ζωντανους οργανισμους. Παιρνεις το ρισκο σου, με οτι αυτο συνεπαγεται.
|
Δεν νομίζω να την αφήσω μόνιμα εκεί την ταμπέλα απλά μου ψιλοάρεσε σαν ιδέα
Οχι το φίλτρο αυτή την στιγμή εκτός από το μπλέ σφουγκάρι έχει σιποράξ μίνι και λίγο ενεργό άνθρακα τον οποίο δεν ξέρω αν και πόσο θα τον κρατήσω. Χρειάζεται να βάλω τίποτα άλλο?
και ακόμα βάζω και έτοιμα βακτήρια μία φορά την εβδομάδα
ναι σκέφτομαι για red cherry μαζι με κανα σαλιγκαράγκι ή για guppys
τα τέστ θέλω να πιστεύω οτι είναι σωστά τα έκανα όπος λέγαν οι οδηγίες, αν είναι θα ξανακάνω για σιγουριά
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Michali[s]
Τα 2 θαμνακια που εχεις μπροστα αριστερα και δεξια νομιζω ειναι java windelov. Εαν οντως ειναι τζαβα, βγαλτην απο την αμμο και δεσε την ( την μια πανω στο ξυλο που εχει διπλα την αλλη σε κανα μικρο βραχακι ). Θα χαλασουν ετσι.
|
ειναι hygrophila difformis νομίζω το έχω 2 μήνες τώρα έτσι και δείχνει να τα πάει καλα αλλα δεν είμαι και σίγουρη