Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από takis_gt
Αυτό που με φοβίζει σε αυτά, είναι πως αν πάθει κάτι (που παθαίνει) τα χάνεις όλα, ενω με 4 απλούς ψηφιακούς χρονοδιακόπτες με 6 Ευρω ο ένας, και να σου χαλάσει ο ενας οι άλλοι θα δουλεύουν.
Είχα ένα τέτοιο "έξυπνο" πολύμπριζο στον υπολογιστή, που όταν έκλεινα τον υπολογιστή έκλειναν όλα (οθόνη, ενισχυτής, εκτυπωτης κλπ) χάλασε αυτό δεν δουλευε τίποτα μετα, το πέταξα και γύρισα στο κλασσικο χειροκίνητο τρόπο 
|
Σωστό και αυτό.
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από mpoumpouzos
οταν εννοεις τα χανει ολα????βασικα το θελω για να απαλλαγω απο τους χρονοδιακοπτες μιας και εχω 3 αυτη τη στιγμη......ενα για να αναβει και να σβηνει το moonlight,ενα για να αναβει ενα προβολεα και ενα για να αναβει τον κυριως φωτισμο......αυτα τα 3 τωρα δε θα ηταν πιο ευκολο να μπουν σε ενα πολυμπριζο και τελος......σε διακοπη ρευματος χανει τις ρυθμισεις του???
|
Όχι δεν τις χάνει τις ρυθμίσεις του. Αυτό που σου είπε ήταν ότι γενικά αυτά έχουν την τάση να χαλάνε οπότε χάνεις από μία μπρίζα μέχρι και ολόκληρο το πολυμπριζο, χωρίς να έχεις και πολλές δυνατότητες επέμβασης - επισκευής. Ενώ με έναν απλό ψηφιακό χρονοδιακόπτη, τον αλλάζεις και τελείωσε.
Επείσης να έχεις στο νου σου ότι το συγκεκριμένο πολύμπριζο έχει σταματήσει πλέον να παράγεται, με ότι μπορεί να συνεπάγεται αυτό σε θέματα υποστίρηξης από τον εισαγωγέα.