Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από panos-alex/polis
Συγνωμη παιδια που είμαι ο 3ος απων. Δε θα τα καταφερω. 
|
Δεν μπορώ να καταλάβω τι ήταν αυτό το ομαδικό που σας έριξε στο κρεβάτι και τους τρεις παιδιά. Μάτιασμα κάποιας/ου στη τελευταία συνάντηση της πίτας του G.A.B. που ομολογουμένως η επιτυχία της ήταν μεγάλη ή στο πρόσωπο σας;;;;;;;; Καλού - κακού φορέστε ένα ματάκι η ένα σταυρουδάκι πάνω σας για να μην ματιάζεστε. ''Μάτι'' φέρνει η γλωσσοφαγιά αλλά κι ο θαυμασμός. Εγώ θα σας ευχηθώ όλοι να είστε γρήγορα καλά και να βρεθούμε σύντομα!!!!!!!

Αυτή την φορά μπορεί να μην μαζευτήκαμε πάρα πολλοί αλλά η ατμόσφαιρα της παρέας μας ήταν πολύ ζεστή όπως πάντα από τις 17:00 που αρχίσαμε να μαζευόμαστε μέχρι τις 23:00 που λήξαμε τη συνάντηση γιατί ο καθένας μας είχε τις δικές του υποχρεώσεις.
Για να σας παρουσιάσω τους φίλους συνχομπίστες των φωτογραφιών θα αρχίζω από αριστερά δεξιόστροφα.

Ο Χρήστος nireas, ο Κώστας beast, ο Νίκος Diskus fan, ο Δημήτρης dimitris doukas, ο Σπύρος korasidikos και ο Νίκος Madias N. που στην επόμενη φωτογραφία κάνει το φωτογράφο για ν' αποθανατιστώ σε μια πόζα ανάμεσα στους φίλους μου πριν από τον Σπύρο!!!!!!!!!