Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #8  
Παλιά 22-03-15, 12:13
Το avatar του χρήστη Gemomar
Gemomar Ο χρήστης Gemomar δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 02-05-2013
Περιοχή: Αθήνα
Μηνύματα: 68
Προεπιλογή

αφού το έχεις με το νερό .....
πάμε λοιπόν

βάλε στο νερό θερμοστάτη .... φως για ζέστη δε χρειάζονται , εκτός αν έχεις πολύ μεγάλες διακυμάνσεις στη θερμοκρασία του χώρου που βρίσκονται ! ...

κοινός ... δεν είναι και ινγκουάνα ! τουλάχιστον οι συγκεκριμένες χελώνες !

αλλαγές στο νερό θα είναι πολύ πιο γενναίες από 25% κάθε εβδομάδα ... προσωπικά κάθε 12-13 μέρες έκανα 100% σχεδόν αλλαγή ! δεν είναι ενυδρείο και γενικά λερώνουν αρκετά ! (γιαυτό και είπα ένα μικρό φιλτράκι) τη γλίτσα με λίγο χαρτί κουζίνας θα την καθαρίζεις

να έχεις στο μυαλό σου ότι καλύτερα να δώσεις άπλα παρά βάθος όπως επίσης να έχει ομαλή κλίση εδάφους-βυθού σταδιακά (τουλάχιστον για αρχή 15 πόντους βάθος θα είναι οκ) , σε αυτά τα ζωάκια !
... όπως είπε και ο φίλος πιο πάνω ! δεν είναι εύκολη υπόθεση ! (αλλά όχι και ακατόρθωτη )

αυτό με τη σαλμονέλα που είπωθηκε παραπάνω .... έχω να σου προσθέσω το εξής ... καλό θα ήταν μετά απο κάθε επαφή με το ζωάκι και τις ακαρθσίες του , έτσι προλιπτικά να πλένεις τα χερια σου με ένα σαπουνάκι .... είναι σημαντικό !

για χαλίκι θα σου πρότινα κάτι χαλαζιακό .... ή φυσικές πέτρες κτλ είναι θέμα γούστου ! για στεριά δε χρειάζετε κάτι το ιδιαίτερο.... κάποιο μοπάνι που ίσως να έχεις από κάποιο ενυδρείο και που να εξέχει από το νερό και να μπορεί έυκολα να ανεβαίνει πάνω.

να ξέρεις ζουν αρκετά χρόνια ....έως πολλά ! δεν είναι ψάρια !

α ! και κάτι που θα να έχεις στο πίσω μέρος του μυαλού σου !.... έχεις αποφασίσει που θα τις αμολήσεις - δώσεις ?! όταν μεγαλώσουν !? γιατί είναι πολύ δύσκολο αν δεν έχεις λίμνη να έχεις καλές συνθήκες ..... (μη μου πεις και εσύ στο πάρκο τρίτση ! ? )


καλή επιτυχία και περιμένουμε καμιά φώτο τα βήματα της προόδου !


πάντος αντι για ενυδρείο ... ιλικρινά είναι πολύ πιο φτινά και ιδανικά τα μεγάλα πλαστικά που σου ανέφερα !


*
και για να απαντήσω στο φίλο πάνω ... πολύ πιθανό να μη ξέρεις(αφού το γιουχάρεις από ότι κατάλαβα) ότι πολλά από τα φάρμακα που δίνουν σε ανθρώπους δίνουν και σε ζώα ... αλλά λογικά για να το λες ! δεν έχεις και πολλές επαφές με ζώα ετσί ? ! ... τις λάμπες βαριά να τις κρατήσεις κάνα 6μηνό ... και αυτό όχι για να πουλάνε μόνο αλλά για να έχεις όσο δυνατόν τη καλύτερη απόδοση ! δεν ανήκω σε κάποιο μαγαζί ! ίσα ίσα .... είμαι από εκείνους που κράζουν τους μη σωστούς μαγαζάτορες ! στο φόρουμ που λέει ο φίλος .... θα σε βρω εγώ !
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,08621 seconds with 10 queries