Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Asdrubael
κατι εχει παρει το αυτι μου ωστοσο νομιζω πως ειναι λιγο υπερβολικο να παω να αγορασω ενυδρειο 500ευρω για 2 ψαρακια..εδω αλλοι τα χουν σε γυαλες απο τα jumbo και ζουν κανονικα..δεν λεω οτι εχω το σουπερ ιδανικο ενυδρειο προς θεου κι αν μπορουσα ισως να το αλλαζα,αλλα στην παρουσα φαση κανω ο,τι μπορω..φιλτρο οπως θα μαντεψες ηδη εχω το μαμισιο hailea(μικρο δηλαδη,αλλα ερχοταν με το ενυδρειο)..
|
Αυτή τη στιγμή προταιρεότητα είναι να δουμε τι έχει το ψαράκι και να σε βοηθήσουμε να γίνει καλά.
Παράλληλα να σε ενημερώσω πως σε γυάλες και σε 30λιτρα δεν ζουν κανονικά αυτού του είδους τα ψάρια. Σε καταλαβαίνω για αυτά που λες, γιατί κάπως έτσι ή και χειρότερα ξεκινήσαμε όλοι μας, και πιστεύουμε πως αν ένα "χρυσοψαράκι" ζήσει κανα χρόνο σε γυάλα όλα είναι μια χαρά, αυτό είναι λάθος γιατί αυτό το ψαράκι μπορεί να ζήσει πάνω από 25 χρόνια (υπάρχει καταγραφή πως χρυσόψαρο έζησε 40 χρόνια) και σε 2 με 3 χρόνια μπορεί να φτάσει τους 25 πόντους. Δυστυχώς, έχει επικρατήσει η αντίληψη πως τα χρυσόψαρα ζουν σε γυάλες, κάτι που είναι μεγάλο λαθος
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Asdrubael
αυτο μπορω να το προσυπογραψω και γω σαν νοσηλευτης που ειμαι..εντουτοις διαβασα καλα τις εγκλειστες οδηγιες,παρατηρησα τα συμπτωματα που παρουσιαστηκαν στα ψαρια και κατοπιν τα συγκρινα με αυτα στο διαδικτυο..σε καμια περιπτωση δεν το παιζω ιχθυολογος η κατι τετοιο,απλα απορω πως γινεται οι οδηγιες του κατασκευαστη να ερχονται σε αντιθεση με τα λεγομενα χομπιστων σε καποιες περιπτωσεις σαν κι αυτη..η εταιρεια θελει να βγαλει εξτρα χρημα..?
|
Για αυτό το λόγο σου ζητάμε μια πιο λεπτομερή παρουσίαση, γιατί ίσως κάποιος άλλος χομπίστας έχει αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα