Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-03-15, 21:23
Stefanosss Ο χρήστης Stefanosss δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Δραμα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από tsala Εμφάνιση μηνυμάτων
δεν αντιλεγω..
απλα εγω θελω να ειμαι υπερκαλυμμενος.. δεν θα το εβαζα σε μενα εννοω..
σκεψου ομως και τι κυκλοφορια θα εχει μια αντλια πχ 500 λιτρα/ωρα σε ενα 240λιτρο με 1.20 μηκος ενυδρειου..
παιδια δε τα καταλαβαινω και πολυ ολα αυτα που λετε γιατι ειμαι αρχαριος δε μπορω κυριως να καταλαβω για την ροη πως καταλαβαινω αν η ροη ειναι καλη.. στο ενυδρειο εχω αφρικανικες με ενα μεγαλο βραχο με σπυλιες κ αλλα διακοσμητικα.. με απλα λογια τ μου προτοινετε ν κανω γιατι εχω αγανακτισει με αυτα τα σωματιδια σαν σκονη.. εγω λεω να παρω ενα επιπλεον λιγο καλυτερο απο αυτο που εχω φιλτρο και να βαλω και εναν κυκλοφοριτη που μου προτοιναν. και η σκονη νομιζω πως σηκωνετε απο το βυθο, οταν δεν εχει τοση κοινητηκοτητα ειναι πιο περιοσισμενη η σκονη.. καθε πληροφορια ειναι χρησιμη για μενα ευχαριστω
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από delta66 Εμφάνιση μηνυμάτων
Το 2215 εχει 620 λ/ω ονομαστικη, συνηθως στη χειροτερη 400 λ/ω πραγματικη.
Το ενυδρειο ειναι γυρω στα 200 καθαρα
Για βιολογικη φιλτρανση ακομα και 200 λ/ω πραγματικη, φτανει.
Και αν δεν υπαρχουν αμμωνια και νιτρωδη, αποδεικνυεται οτι για βιολογικη φιλτρανση, φτανει. (και για αφρικανες)
Αν βλεπει αιωρουμενα κλπ στο νερο, ειναι θεμα μηχανικης φιλτρανσης.
Αυτο ειναι αλλο θεμα.
παιδια δε τα καταλαβαινω και πολυ ολα αυτα που λετε γιατι ειμαι αρχαριος δε μπορω κυριως να καταλαβω για την ροη πως καταλαβαινω αν η ροη ειναι καλη.. στο ενυδρειο εχω αφρικανικες με ενα μεγαλο βραχο με σπυλιες κ αλλα διακοσμητικα.. με απλα λογια τ μου προτοινετε ν κανω γιατι εχω αγανακτισει με αυτα τα σωματιδια σαν σκονη.. εγω λεω να παρω ενα επιπλεον λιγο καλυτερο απο αυτο που εχω φιλτρο και να βαλω και εναν κυκλοφοριτη που μου προτοιναν. και η σκονη νομιζω πως σηκωνετε απο το βυθο, οταν δεν εχει τοση κοινητηκοτητα ειναι πιο περιοσισμενη η σκονη.. καθε πληροφορια ειναι χρησιμη για μενα ευχαριστω

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Stefanosss : 17-03-15 στις 21:23 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01504 seconds with 10 queries