Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-03-15, 18:33
Το avatar του χρήστη kalmichalis
kalmichalis Ο χρήστης kalmichalis δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Αγία Βαρβάρα
Προεπιλογή

γενικα τα ψαρια μου δεν εχουν στρες μονο κατα τη διαρκεια της αλλαγης και για καμια δυο ωρες μετα, πρεπει να κανω καμια πατεντα για να προετοιμαζω το νερο απο πριν για να μην εχω στρες κακα τη διαρκεια της αλλαγη
ειχα μιλησει με ενα παιδι που δουλευε σε πετσοπ και ειχε και δισκους και γενικα εχει εμπειρια και μου ειχε πει οτι με τον τροπο που αλλαζω το νερο καλο θα ηταν να μην κανω γρηγορες αλλαγες, δηλαδη να τις κανω οπω κανω τωρα για να μην εχω στρες στα ψαρια
επισης παλι ενας που εχει χρονια δισκους μου ειπε να αλλαζω το νερο μια φορα στις 7-10 μερες για να μην εχω στρες με τα ψαρια
τι να πω? οι αποψεις διιστανται
ευχαριστω και για τις συμβουλες, θα κοιταξω να το διορθωσω
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από Diskus fan Εμφάνιση μηνυμάτων
1. Καταλαβαίνεις τα Ελληνικά με δυσκολία;
Εγώ το έχω χρησιμοποιήσει (και πλήθος ακόμα από σκευάσματα).
2. Τα ίδια έλεγες και για την καρδιά μοσχαριού... ότι προκαλεί ασθένειες. Γιατί όμως... μόνο σε σένα τα προβλήματα;
3. Αυτό θα έπρεπε να σε προβληματίσει περισσότερο. Δείχνει ξεκάθαρα ότι οι δίσκοι σου ενοχλούνται από κάτι και ΔΕΝ έχουν εγκλιματισθεί (όπως θα έπρεπε να συμβαίνει).
Ακόμα όμως ΔΕΝ έχεις βρει τι είναι αυτό... και προσωπικά ΔΕΝ βλέπω και να το προσπαθείς.-
-------------------------

1.καλο το σκευασμα?
2. Mod edit:διεγράφη το link σε άλλο ελληνικό φόρουμ γιατί το ίδιο θα γινόταν κι εκεί. (συγνωμη αν αντιτιθεται στους ορους του φορουμ)
3.προσπαθω να κανω οτι μπορω αναλλογα με τον χρονο που εχω και την τσεπη μου, προσπαθω για το καλυτερο και ευχαριστω για τις συμβουλες, που προσπαθω να κανω πραξη ακομη κι αν δεν το βλεπετε

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη Κλεόβουλος : 07-03-15 στις 19:25 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01972 seconds with 10 queries