To diffusor και να μην το βαλεις καλα, παλι θα δεις τις φυσαλιδες, απλα δεν θα "τρεχουν" οποτε το ξεχναμε ως προβλημα.
Το κλασσικο σημαινει οτι ανακατευουμε μαγια με ζαχαρη κατι που στη χημεια λεγεται αλκοολικη ζυμωση.. Το τελικο αποτελεσμα εκτός απο οινοπνευμα ειναι και διοξειδιο σε αερια μορφή. Μην αρχισουμε να γραφουμε χημικες αντιδρασεις τωρα εε?
Ενας ευκολος τροπος για να τσεκαρεις αν το δοχειο κλεινει καλα και το σωληνακι δεν χανει, ειναι να βουτηξεις το δοχειο σε ενα κουβα με νερό (με το σωληνακι απεξω, 24 ωρες αφου φτιαξεις το μιγμα. Λογικα δεν θα πρεπει να δεις φυσαλιδες.
Δεν δοκιμαζεις με μαγια και ζαχαρη απο το supermarket να ειμαστε σιγουροι οτι ειναι φρεσκια?
Πιστεψε με ειναι παρα πολυ ευκολο το ολο θεμα..