Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-02-15, 08:41
Το avatar του χρήστη ChocolatePuma
ChocolatePuma Ο χρήστης ChocolatePuma δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Μαρκόπουλο Αττικής
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από lexth Εμφάνιση μηνυμάτων
καταρχήν δεν εβαλα αγγελια για guppies ειπα απλα τι θα ηθελα να βαλω Αυτό έγραψα παραπάνω. Πως τα γκάπις δεν πηγαίνουν ως ζευγάρι, αλλά ως χαρέμι. Και στα λίτρα σου, 1 χαρέμι ειναι πάρα πολύ!!! (αν αρχίσουν να γεννάνε, δεν σταματάνε)
και σαν δευτερο χωρις καμια παρεξηγηση πες μου το ποσοστο ολων που είναι εδώ μεσα το οποιο πρωτα διαβασε και μετα εστησε ενυδρειο. Δεν το γνωρίζω το ποσοστό. Γνωρίζω όμως πως αρκετοί, πρωτα ρωτάνε και μετά προχωρούν για να φταση καποιος σε ένα επιπεδο πιστευω ότι γινεται από μαθηματα που περνη από λαθη πανω στην πραξη στη συγκεκριμενη περιπτωση (θανατοι,λαθοσ στησημο κτλ) Οι θάνατοι ειναι καλό να αποφευχθούν ή να μειωθούν στο ελάχιστο. Ειναι άλλο ο θάνατος που προέρχεται από άγνοια κι άλλο ο θάνατος που προέρχεται από εσκεμμένη λανθασμένη επιλογή
η θεωρια διαφερει κατά πολύ από την πραξη Σε όλα, όχι μονο στα ενυδρειακά
εγω ρωταω μερικα πραγματα ,διαβαζω,περνω γνωμες για το οσο δυνατων πιο λιγα λαθη τωρα στην αρχη Εξήγησα και πιο πάνω για ποιους λογους πιστευω πως δεν πρέπει να εμπιστεύεσαι τα πετ σοπ και τους έμπειρους που γεμίζουν 40λιτρα με ψάρια!

αυτά τα ολιγα χωρις καμια παρεξηγηση
Δύσκολα παρεξηγούμαι με ενυδρειακά θέματα οπότε εκφράσου ελέυθερα

Εδώ ειμαστε για να βοηθάει ο ένας τον άλλο, όχι για παρεξηγήσεις

Την καλημέρα μου
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,02023 seconds with 11 queries