Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 10-02-15, 17:31
kingor83 Ο χρήστης kingor83 δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Δυτικά προάστια
Προεπιλογή

4o αλατόλουτρο σήμερα για το ψαράκι και 4η μέρα θεραπείας με mel-pim. Δυστυχώς δεν έχω παρατηρήσει καμία αλλαγή στο θάμπωμα του ματιού. Μόνη παρατήρηση από εχθές το απόγευμα και σήμερα όλη μέρα ότι κάθεται ψηλά στο ενυδρείο 1-2εκ από την επιφάνεια του νερού κοντά στην πλάτη (σε σημείο με αρκετό "ρεύμα") και κολυμπάει ελαφρά με πλαϊνά πτερύγια και ουρά ώστε να μένει σχεδόν ακίνητο.

Ακόμα μία παρατήρηση. Κατά τη διάρκεια του αλατόλουτρου παρατήρησα άσπρο πολύ αχνό θάμπωμα στο σώμα του, σαν frosting, όπως ένα ποτήρι με κρύο νερό που παγώνει απ'έξω. Δεν ξέρω αν είναι από το αλάτι του αλατόλουτρου ή αν το έχει στο σώμα του ή αν απλά μου φάνηκε γιατί το είχα σε λευκό κουβά και πρώτη φορά το παρατήρησα σε τόσο καθαρό νερό από τόσο κοντά. Δεν προεξείχε κάτι πάντως. Απλά έμοιαζε να έχει ματ υφή η όψη του. Παίζει να είναι απλά ο φωτισμός ?
-------------------------
Ξέχασα να αναφέρω, NO2 - NO3 μηδενικά και σήμερα στο μεγάλο ενυδρείο (ταίζω 2 φορές την ημέρα)

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη kingor83 : 10-02-15 στις 17:31 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01433 seconds with 10 queries