Θέμα: eSHa 2000
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 05-02-15, 22:58
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor

Περιοχή: Αθηνα
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από paraskevas Εμφάνιση μηνυμάτων
τα σαλιγκαρια μαλλον ειναι λαθρεπιβατες δεν τα ξερω ακριβως,
δοσολογιες αναγραφονται στο κουτι και στις οδηγιες χρησεως για οποιον τις διαβαζει,
μερες θεραπειας οπως ανεφερα 2 απο τις 3
Αυτος που τις διαβαζει λοιπον (προσεκτικα), θα πρεπει να εχει δει και οτι, σε πολυ αρρωστα ψαρια ή σε ενυδρειο με πολυ μαλακο νερο, η στανταρ δοσολογια μπορει και να διπλασιαστει, οπως και να κρατησει περρισσοτερες μερες απο τις 3 (μινιμουμ) που προτεινονται απο την εταιρεια.
Εμεις πως ξερουμε λοιπον, τι προγραμμα θεραπειας εχει ακολουθησει ο αλλος τελικα και με ποια δοσολογια?
Αν εγω εχω βαλει διπλη δοσολογια και για 10 μερες και ξεκανα καποια σαλιγκαρια ή γαριδες, γιατι να φοβησω και τον αλλον που παει να κανει 3 μερες θεραπεια με στανταρ δοσολογια?
Ή το αντιθετο. Γιατι να μη πληροφορησω τον αλλον οτι κοιταξε, βαλε αφοβα. Εγω εβαλα διπλη δοσολογια και για 10 μερες και τα ταδε σαλιγκαρια ή οι ταδε γαριδες, δεν επαθαν τιποτα.
Το πιο σωστο θα ηταν να συμπληρωνουμε πληρη τη φορμα ασθενειων. Εγω απλα ζητησα λιγο πιο συγκεκριμενη πληροφορια, για να ειναι χρησιμη.

Page generated in 0,01679 seconds with 10 queries