Πάντως να ξέρεις πως το πρόβλημα σου δεν θα λυθεί προσθέτοντας συνεχώς νέες ποσότητες απο το καθε υλικό. Στο τέλος θα φτιάξεις γλυκό του κουταλιου σε μπουκάλι
Τα κλειδιά ειναι
η σωστή αναλογία των υλικών - προσωπικά σε 2λιτρο βαζω μια μυτη σε γλυκο κουταλιου μαγια και 3 κουπες ζαχαρη,
οι μηδενικές απωλειες στο μπουκαλι και η
σωστή θερμοκρασία του νερού στο οποίο θα διαλύσεις τη ζαχαρη και στο οποίο τελικά θα καταλήξει η μαγιά
Δες σε ποιο από τα 3 κάνεις κάτι λάθος και να ξερεις πως μεχρι να βρούμε τη σωστή συνταγή, οι περισσότεροι παιδευτήκαμε