Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από kostas82
update ..μετά το ατύχημα που είχα με μια jebao πριν περίπου 3 μήνες η οποία ξεκόλησε από το τζαμι έπεσε στην άμμο και ξέθαψε μάλλον ένα ολοθούριο που είχε πεθάνει πριν λίγο καιρό και δεν το βρήκα για να το αφαιρέσω σήκωσε αμμωνία και την ακούσαν οι 2bubbletip ανεμώνες που ξεκόλλησαν και πήγαν καρφί στον κυκλοφοριτή ..το αποτέλεσμα ήταν να πεθάνουν οι 2 ανεμώνες , ένας αστερίας και μερικά σαλιγκάρια και όλα τα sps να γίνουν καφέ . Η κρίση αντιμετωπίστηκε με απανοτές αλλαγές νερού περίπου 1 τόνο σε μια εβδομάδα με ταυτόχρονο σιφωνάρισμα όλου του αραγωνίτη και αντικατάσταση αυτού με πιο χοντρό .
Σήμερα τα sps σχεδόν επανήλθαν όχι 100% όμως στα χρώματα που θέλω αλλά έχει δρόμο ..
Από αλλαγές στον εξοπλισμό έχω τοποθετήσει και δευτερο ριάκτορα ασβεστίου , και από ζωντανά έβγαλλα τον αγαπημένο μου ψαρή veliferum tang για να βάλω ένα κοπάδάκι yellow tang και ένα naso elegans ένα helmon rostratus και στα σχέδια είναι ένα κοπάδι από μικρόψαρα ? αλλά να μένουν κοπάδι αν γίνεται

|
δυσκολα με τον κινεζο αν και πιστευω οτι τα παντα εχουν τα ελατοματα τους!
δευτερο ριακτορα???? φαντασου τι τραβανε τα "Μικρα" κοραλια σου!
καλα απο κοντα τα κοραλια πρεπει να ειναι ολα τουμπανο σε μεγεθος-χρωμα!
για κοπαδοψαρο θα σου ελαγα να βαλεις αρκετα pseuanthias να γινει χαμος!!
απο οτι βλεπω εχεις αλλαξει και εχεις ντυσει το επιπλο. ωραια φαση οι πετρουλες.....