Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #2  
Παλιά 23-01-15, 11:07
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας
 
Εγγραφή: 28-12-2012
Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Μηνύματα: 14.715
Προεπιλογή

Κατά αρχή αφού τα φυτά σου την άντεξαν από τα χρυσόψαρα να μην ανησυχείς.
Τα φυτά συνήθως αρχίζουν να έχουν πρόβλημα όταν η θερμοκρασία κατέβει κάτω από 18, αν δεν κάνω λάθος κάτω από 18 σταματάνε να αναπτύσσονται και κάτω από 10 χαλάνε, και όταν η θερμοκρασία ανεβεί πάνω από 29-30, όλα αυτά βέβαια εξαρτώνται και από το είδος των φυτών.
Τώρα αν η θερμοκρασία ανέβει 33 πρώτα θα πεθάνουν τα χρυσόψαρα και μετά τα φυτά, ειδικά τα χρυσόψαρα είναι καλό να μην ανεβαίνει η θερμοκρασία πάνω από 27-28 και η ιδανική θερμοκρασία το καλοκαίρι είναι 24-25, επομένως θα σου πρότεινα να ασχοληθείς για το αν αντέξουν τα ψάρια σου.
Τώρα για τη τροφή, αν τα χρυσόψαρα σου είναι μεγάλα σε μέγεθος και ώριμα σε ηλικία αντέχουν χωρίς τροφή ακόμα και 15 ήμερες, μη πω και παραπάνω, για αυτό είναι καλύτερα να τα αφήσεις νηστικά πάρα να βάλεις ταμπλέτα, πιο πολύ κακό θα κάνεις αν βάλεις πάρα καλό, γιατί η ταμπλέτα θα σου λερώσει το νερό και αφού θα λείπεις και δεν θα μπορείς να κάνεις αλλαγές είναι καλύτερα νηστικά.
Για αυτό , πιο σημαντικό είναι να ασχοληθείς να βρεις μία λύση για τη ζέστη το καλοκαίρι και όχι με όλα τα άλλα, τάισμα και φυτά.
Για πες πληροφοριακά πόσα χρυσόψαρα έχεις και τι είδος και τι διαστάσεις ενυδρείου ;
Επίσης τι φίλτρο έχεις στο ενυδρείο ;
Είναι αρκετά σημαντικά αυτά που σε ρωτάω
__________________
Δεν απαντώ σε πμ για ενυδρειακά θέματα
Φυλλάδιο GAB - Χρυσόψαρα Φυλλάδιο GAB - Μονομάχοι
Τα ενυδρεία μου


Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01390 seconds with 10 queries