Καλησπερα παιδια , το μονο που εχω να πω ειναι ενα μπραβο στον πετρο που ξεκινησε αυτό το θέμα για το ΠΡΟΦΙΛ ΨΑΡΙΩΝ κ ολοι ψερουμε την αγαπη που έχει ο Πετρος για τα Αφρικανικα κ τα είδη τους κ τελικά ασχολούμαστε για το Α ή Β υλικό κ αν κανει κτλ κτλ .
να με συμπαθατε αλλα το θεωρω απαραδεκτο σε ενα θεμα που ο αλλος ανεβαζει προφιλ , φωτογραφιες κ πληροφοριες να το παμε αλλου γιαλου κ να λεει ο καθενας το πως σκληραινει το νερο κτλ κτλ
Προτιμότερο ειναι να ανοιγετε αλλο θεμα με τιτλο λχ "Ποιος ειναι ο καλυτερος τροπος για να ανεβαζουμε GH" κοκ....
τουλαχιστον σε θεματα που έχουν να κανουν με προφιλ ζωντανων πρεπει να ειμαστε λιγο αυστηροι στα ποστ μας. φαντασου αυριο να ερθει ενα νεο μελος κ να θελει να διαβασει για το προφιλ ενος ψαριου κ να διαβαζει "αντε γεια"
κ επειδη μερικοι θα πουν οτι ειναι καλο να το αναπτύσσουν το θεμα για σωστη ενημέρωση , για αυτο προαναφερα οτι οποιος θελει να αναπτύσσει το θεμα ας ανοιγει νεο θεμα
παντα φιλικα
Πολυκαρπος
|