Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 16-01-15, 11:12
lagkou Ο χρήστης lagkou δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member

Περιοχή: Νέα Σμύρνη
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από takis_gt Εμφάνιση μηνυμάτων
Δεν είπα φίλε μου πως λες ψέματα, είπα την άποψη μου από τη μικρή εμπειρία που έχω και ειδικά στα χρυσόψαρα.
Θεωρώ όμως πως οι αλλαγές θα πρέπει να είναι τουλάχιστον εβδομαδιαίες και ελάχιστο το 1/3 του νερού.
Το PH GH KH αυτή τη στιγμή και αφού είσαι Αθήνα δεν είναι απαραίτητα και αν δεν έχεις ασβεστολιθικές πέτρες ή άμμο ίσως να μη τα χρειαστείς και ποτέ. Το Cl2 αν βάζεις αντιχλώριο δεν είναι απαραίτητο και αυτό. Αμμωνία (ΝΗ3/ΝΗ4) όμως που δεν έχεις το θεωρώ απαραίτητο. Πες μας αν θες ΝΟ2 & ΝΟ3 γιατί καμιά φορά τα όρια συγχέονται.
Για της τρύπες στην Ανούμπια ίσως να θέλει κάλιο αλλά καλό θα ήταν να βλέπαμε μια φωτογραφία, επίσης και για το ψάρι θεωρώ απαραίτητη μια φωτογραφία, έτσι δεν μπορούμε να κρίνουμε τι ακριβώς έχει
ΝΟ3 λιγότερο απο 25 mg/ l και μηδενικό ΝΟ2
H anubia φθίνει στην βάση των φύλλων που ξεκολλάνε.
Απο το pet shop μου ειπαν οτι της λείπει φώσφορος και γι αυτό πήρα το λίπασμα
Για την αμμωνία θα πρέπει να πάρω κάποιο τεστ
Τώρα κάτι είπες σε ευχαριστώ!
Είναι δύσκολο να διακρίνεις με φωτό γιατί είναι πολύ μικρές αλλά θα το προσπαθήσω
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από polykarpos Εμφάνιση μηνυμάτων
καλημέρα φίλε μου, την Ανούμπια την έχεις φυτεμένη??

Πόσο καιρό την έχεις μέσα ? είναι καινουργια ?

γενικά τα φυτά θέλουν κ αυτά τον καιρό τους για προσαρμογή!!!

μπορεί να βάλεις φυτό κ αμέσως να προσαρμοστεί με το νερό σου , μπορεί να πάρει κ παραπάνω καιρό κ μέχρι να πάρει τα πάνω της να έχει μείνει γουλί!

τα φύλα που χάνει είναι κανονικά ? έχουν άλγη επάνω της ?

το κοτσανάκι που έχει το φύλο που "ξεκόλησε" απο το κορμό της , είναι σαν το σαπισμένο ?

όσο για τις τρυπίτσες ... μπορεί να είναι άσχετο αλλά είχα κ εγώ σε ένα ψάρι μου κ τρελλάθηκα , ψαχνόμουνα κ τελικά ήταν δαγκωματιά απο ψάρι!!!

οταν είχα βάλει μια φορά κ ένα κισσφις μεσα στο κοινωνικο ψιλοαρπαχτικε με ενα σκαλάρι κ το πετυχε στην ουρα κ του εκανε τρυπιτσα λες κ το εκανες με το μηχανημα που κανει τρυπες στα χαρτια (λογοκρισια!)
Τις είχε απο την αρχή τις τρυπούλες αλλά μου φαίνεται οτι μεγάλωσαν
Την anubia την έχω κάνα μήνα περιπου 10 μέρες πριν βάλω τα ψαράκια
Ευχαριστώ!

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη lagkou : 16-01-15 στις 11:12 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01884 seconds with 10 queries