Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PETROS_AFRICANOS
Καλημέρα Σπύρο, τις γκρι κροκάλες γρανίτη που έχω στο ενυδρείο Tanganyika κι έχω αγοράσει 0,80€ περίπου στο ίδιο σημείο πουλάνε το βότσαλο του είδους 17€ το 25κιλο και ξέρεις πολύ καλά γιατί στις έχω δείξει στον ’’φίλο’’ μας τον Σταύρο ’’ΑΒΥΣΣΟΣ’’ που τα πουλάει 8,40€ το κιλό. Σφάζει δηλαδή και την τελευταία φορά που τον επισκεφτήκαμε μου δήλωσε μπροστά σ’ εσένα κι έναν άλλο φίλο συνχομπίστα ’’’Εγώ δεν έχω φίλους εδώ μέσα, είμαι επιχειρηματίας’’. Γιατί λοιπόν τον συστήνεις ;;;;;;;;;;;;
http://www.antemisaris.gr/Uploads/Im...b9-enlarge.jpg
Υ.Γ. Έχω μάθει ότι ψάχνει από που βρίσκω την χαλαζιακή άμμο που πουλάω γιατί εκείνος δεν εμπορεύεται Carat 6 και δείχνει σε άτομα φυλλάδια ότι τα κατάφερε και το ανακάλυψε αλλά αν ήταν μαγαζί που με προμηθεύει θα το δημοσίευα μόνος μου για να παίρνουν όλοι από εκεί φτηνή χαλαζιακή άμμο Carat 6!!!!!!!!!!!!!!!
http://youtu.be/KL4HaiV6FwA
|
@Πέτρο αρχίζω και σκέφτομαι πως μερικά πράγματα πλέον δεν γράφονται τυχαία
Ξεκινάει ενα θέμα κι όταν ποστάρεις, επιδιώκεις να το κάνεις μπου@@@λο!
Δεν το ξέρω τον Σταύρο,ουτε κολλητός μου ειναι, το ιδιο φυσικά και εσυ
Ουτε τον συνήγορο του θα κάνω
Ούτε όμως ξέρω πολλους "επιχειρηματίες" οι οποιοι βάζουν 40% περισσότερα ψάρια σε μια παραγγελία, επειδή είδε μικρά τα ψάρια και φοβήθηκε μήπως υπάρχουν πολλές απώλειες
Ουτε κολλητός του Γιώργου ειμαι - που τον προσβαλεις στο παραπάνω ποστ, ουτε δικηγόρο χρειάζεται κανεις μας εδώ μέσα
Σταμάτα επιτέλους να γ#%ας κάθε θέμα στο οποίο θέλεις να θάψεις άλλους και στο οποίο μας πρήξεις τα @@, με
την Carat ΣΟΥ!
Αν γράφεις με σκοπό να βοηθήσεις συγχομπίστες, άσε τους γρίφους και τις εξυπνάδες και
γράφε καθαρά!
Αν γράφεις για να πουλήσεις μουρη, καλύτερα να μην το συνεχίσω
Και ΟΧΙ αυτή τη φορά δεν ζητάω συγνώμη από κανεναν για το συγκεκριμενο ποστ, γιατι πλεον με εβγαλες απ τα ρουχα μου, με τον τρόπο που προσβάλεις άλλους και προωθείς την
Carat σου!
Πουλα την, τη ριμάδα να ησυχάσουμε...

Κι αν δεν την πουλήσεις πέτα την στο ποτάμι...
ή φάτη την! 
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από PETROS_AFRICANOS
|
Το "ΟΤΙ ΝΑ' ΝΑΙ" ...στο πιάτο σας!