Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 07-01-15, 08:46
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας

Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από evikostas Εμφάνιση μηνυμάτων
Στην αλλαγή πρέπει να βγάλω τα ψάρια από το ενυδρείο για να μμην τρομάζουν?
---------------------
Το αντί χλώριο το υπολογίζουμε με το καινούριο νερό σωστά?
Οχι ,
ποτε,
δεν τα βγάζουμε τα ψάρια, τρομάζουν και είναι χειρότερα,
βγάζεις το νερό που θες και μετα προσθετεις σιγα σιγα με νερό ίδιας θερμοκρασίας με το νερό του ενυδρείου και αντιχλώριο στο φρεσκο νερό με τις αναλογίες του φρεσκου

Παράθεση:
Μου είπες δύο από 50 % και μετά κάθε μέρα μέχρι να βρω μπόλι. Πόσο θα ήταν καλό να αλλάζω κάθε μέρα περίπου το ένα τρίτο?
Οσο πιο πολύ μπορείς, ακόμα και 50% , αν μπορείς να κάνεις μετρήσεις θα μπορούσαμε να δούμε πόσο θα ήταν καλό να αλλάζεις, τώρα πάμε με κλειστα τα μάτια

Παράθεση:
Ξέρετε να δίνει κανείς από Πάτρα μπόλι?
Βάλε μια αγγελία εδώ
http://www.aquatek.gr/vb/forumdisplay.php?f=181
ή δες εδώ αν υπάρχει κάποιος στη Πάτρα
http://www.aquatek.gr/vb/showthread.php?t=56373

Παράθεση:
Την θερμοκρασία την έχω επίτηδες εκεί γιατί τα άλλα ψαράκια είναι τροπικά. Τα μικρά μου φαίνονται πολύ Χαρούμενα.
Ναι καλά έκανες, εγω τα ξέχασα όσο σου απαντούσα.
Αν είναι τα CAE (έτσι μου φάνηκαν στη φωτό), να είναι χρούμενα, αλλά ειναι και διαολάκια, τα είχα και εγω στην αρχή με τα χρυσόψαρα. Να ξέρεις πως μπορεί να ενοχλουν τα χρυσόψαρα, δεν δαγκωνουν αλλά τσιμπάνε και τρομάζουν τα άλλα ψάρια

Παράθεση:
αεραντλια εχω και την εβγαλα οταν λειτουργουν ολα μαζι νιωθω ενα μικρο χτυπημα ρευματος οταν ακουμπαω το νερο. χτυπαει και τα ψαρια η μονο εγω κανω γειωση;
Απο την αεραντλία λίγο δύσκολο έως αδύνατο, μάλλον επαγωγικό ρευμα απο το φίλτρο είναι. Κανε ένα έλεγχο για καλο και για κακο σε όλα τα καλώδια, ακόμα και στα φώτα, δοκίμασε να δεις αν αισθάνεσε αυτο το "χτυπημα" και χωρίς την αεραντλία. Θα σου έλεγα να την βάλεις.
Επίσης , αν στο σπίτι σου έχεις ρελε διαφυγής μη φοβάσαι, αν δεν έχεις φώναξε ηλεκτρολόγο να σου βάλει, το ΘΕΩΡΩ ΑΠΑΡΑΙΗΤΟ για τη δικια σου ασφαλεια άσχετα αν εχεις ενυδρείο ή όχι

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01555 seconds with 10 queries