Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #13  
Παλιά 26-12-14, 16:54
Το avatar του χρήστη delta66
delta66 Ο χρήστης delta66 δεν είναι συνδεδεμένος
Professor
 
Εγγραφή: 29-09-2007
Περιοχή: Αθηνα
Μηνύματα: 19.360
Προεπιλογή

1. Οτιδηποτε τρεφεται μονο με ζωντανο ψαρι. (γιατι απλα δεν θελω να τρωει το ενα ψαρι το αλλο, μεσα στο ενυδρειο μου)

2. Ψαρια γεννετικα μεταλλαγμενα, "τραβηγμενης" επιλεκτικης αναπαραγωγης, ψαρια με τατουαζ, βαμμενα κλπ, (προφανες το γιατι: δυστυχια)

3. Ψαρια οπως pangasius, koi και λοιπα τερατακια (γιατι δεν υπαρχει "καταλληλος εξοπλισμος" -για νορμαλ σπιτια τουλαχιστον - για να διατηρηθουν αξιοπρεπως, τετοια ψαρια) και γενικοτερα ψαρια που δεν μπορει να γινει αξιοπρεπης προσομοιωση του φυσικου χωρου που ζουν, στα βασικα τουλαχιστον, εκτος του διαθεσιμου χωρου, στοιχεια της διαβιωσης τους (πχ διατροφη, νερο, διακοσμηση, φωτισμος κλπ).

4. Ψαρια που ενω εχω τον εξοπλισμο που χρειαζονται, δεν θα εχω παντα τον απαραιτητο χρονο για τη συντηρηση που χρειαζεται ο εξοπλισμος τους, ή ενδεχομενως το αποτελεσμα της διαβιωσης τους στο ενυδρειο μου (πχ αυξηση της ιχθυοφορτωσης, λογω αυξημενης αναπαραγωγης τασης, οπως των ζωοτοκων).

5. Ψαρια που δεν μπορω να τους δωσω τουλαχιστον τα τριπλασια απο τα μινιμουμ λιτρα που γραφονται στα προφιλαδικα (γιατι "μινιμουμ" σημαινει "ζορια" και εγω θελω να το ευχαριστιεμαι το χομπι) και γενικοτερα .
__________________
O delta66 δεν εχει καμια σχεση με επαγγελματα που αφορουν το ενυδρειο και δεν εξαρταται απο σπονσορες, επαγγελματιες και διαφημισεις.
Γραφει ελευθερα και ανεπηρεαστα την αποψη του και ευχαριστει το GAB που του δινει αυτη τη δυνατοτητα.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01575 seconds with 10 queries