Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #21  
Παλιά 20-10-05, 07:13
Το avatar του χρήστη netblues
netblues Ο χρήστης netblues δεν είναι συνδεδεμένος
Nada
 
Εγγραφή: 02-05-2004
Περιοχή: ΧΟΛΑΡΓΟΣ
Μηνύματα: 6.302
Προεπιλογή

πριν λιγο καιρο καποιος ειχε βαλει μια καρυδα μαζι με το φαγωσιμο μερος της.
το αποτελεσμα ειναι οτι μολις αρχισε να διαλυεται το ενυδρειο ασπρισε και ειχε απωλειες ψαριων. ακριβως οτι εγινε και με την πορτοκαλαδα.
το μονο κοινο της φυσικης καρυδας και της πορτοκαλαδας ειναι η περιεκτικοτητα σε ζαχαρα. υποθετω οτι η ζαχαρη ευνοει την γρηγορη αναπτυξη καποιου βακτηριδιου, το οποιο καταναλωνει ολο το οξυγόνο και οδηγει σε θανατο των ψαριών.
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01616 seconds with 10 queries