Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #45  
Παλιά 18-12-14, 09:10
polykarpos Ο χρήστης polykarpos δεν είναι συνδεδεμένος
Member
 
Εγγραφή: 23-10-2012
Περιοχή: Λευκωσία-Κύπρος, Αθήνα-Μοσχάτο
Μηνύματα: 332
Προεπιλογή

πάντως σε κάτι που θα συμφωνούσα για την ελαφρόπετρα θα ταν για υπόστρωμα σε φυτεμένο όπου εκεί μου έχει δουλέψει πιο καλά !

κ προς αποφυγή παρεξηγήσεων , δεν έθιξα το συγκεκριμένο ορυκτό αλλά επειδή όπως προείπα , την έχω χρησιμοποιήσει κ την χρησιμοποιώ ακόμη κ σήμερα , όμως αυτό που παρατήρησα κ εκείνο ήθελα να τονίσω ,ειναι πως μεσα σε ένα κάνιστρο με ενδεχόμενη υψηλή ιχθυοφόρτιση κ πολλά ταΐσματα λόγω της μικρής κ στρογγυλής επιφάνειας , να κάνουν το έργο πιο δύσκολο στο καθαρισμό! θα κόβει την ροή του νερού κ βέβαια είπατε ότι ανοίγετε το φίλτρο το πετάτε κ το αντικαθιστάτε με άλλο νέο..

όλα καλά όλα αυτά , για έναν αρχάριο , νέο στο χόμπυ μας , ειναι καλό να ξεκινήσει με τα γνωστά υλικά παρά να μπει στα βαθιά!

Αν το παιδί έλεγε οτι έχει ένα 2-3 τονο κ έχει ένα sump 120 λιτρα κ έχει σακούλια κτλ τότε ναι ρε παιδιά ας παίξει με ότι θέλει..

στους οξύρρυγχους υπάρχουν 3 φίλτρα , κ σε αυτά έχω κ ελαφρόπετρα όπως κ ζεόλιθο αλλά κ μακαρόνια , κοκοφοίνικα , άμμο κ πολλά σφουγγάρια!

Το γεγονός ότι έχουμε τέτοιο (χρυσό)ορυχείο είναι θείο δώρο όπως κ άλλα ορυκτά

αλλά για αρχή θα πρότεινα να ξεκίναγε κάποιος με κάτι πιο "κλασσικό" κ όπως είπατε παιδιά είναι λίγα τα λίτρα σε ένα καλαθάκι άρα ας κάνει κ τα πειράματα του! επίσης Σπύρο είπες ότι ολοι περάσαμε απο τα κλασικά υλικά!

η τελική απόφαση είναι του καθενός κ δεν είναι κατακριτέα.

σε ποσοτική 150 κιλών (οχι λιτρα) που ειχα σε παραγγελία , το λίτρο έκατσε 65 λεπτά κ 20 λεπτα αναλογικα μεταφορικών!
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01560 seconds with 10 queries