Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από iliovas
Η χρήση ορμονών, πέρα από ιατρικούς λόγους και μόνο από γνώστες του αντικειμένου που γνωρίζουν τι και γιατί το κάνουν (δλδ από γιατρούς), είναι κατά τη γνώμη μου ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ.
Τα ψάρια "μας" δεν είναι πειραματόζωα και μάλιστα από κάποιους που δε γνωρίζουν τους κανόνες του πειράματος ....
|
Συμφωνώ και εγώ με τον iliova. Γιατί να τα παιδεύεις τα καημένα τι σου κάναν άστα να μεγαλώσουν όπως πρέπει και που ξέρεις τι επιπτωσεις θα έχει για την υγεία τους, εσένα μπορεί να σου φαίνονται οκ αλλά να μην είναι, χώρια που μπορεί να τους μειώσεις την ζωή. Είναι σαν τα σκυλιά που τα πρώτα γεννιούνται πιο μεγάλα και τα τελευταία είναι σαν να είναι απο άλλη γέννα. Κάποιοι κάνουν και το εξής, ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ, κρατάνε μόνο αυτά που είναι μεγαλόσωμα. Γιατί αυτό σε τι θα σε εξυπηρετήσει;
Στο δικό μου ενυδρείο η πλατύτσα μου γέννησε κάποια μωράκια μόνο 2 μπορεσα να πιάσω δυστυχώς. Το ένα ήταν 1 πόντο και το άλλο 3 ήταν σαν μισοριξιά σαν να ήταν απο άλλη γέννα, λοιπόν μόλις μπήκαν τα καημένα στο 180λιτρο σε πληροφορώ μέσα σε 1 μήνα το θηλυκό έχει φτάσει πλέον στο μέγεθος του άλλου, αααααα όταν ήταν κούτσικο σε πληροφορώ πως είχε γεννήσει κιόλας τώρα απλώς είναι χοντρό έχει πάρει τα γονίδια της μαμάς του.