Σε καινουργια ενυδρεία παρατηρείται το φαινόμενο να γίνεται το νερό ασπρο σαν γάλα και αυτό οφείλεται στον ταχύ πολλαπλασιασμό βακτηριδίων που τρέφονται από τα θρεπτικά που συνηθως είναι πολλά στα φρέσκα ενυδρεία.
Σε εξαιρετικές περιπτωσεις αν το φαινόμενο είναι έντονο τα βακτηριδια καταναλώνουν παράλληλα σχεδόν όλο το οξυγόνο σκοτώνοντας τα ψάρια.
Στην δικη σου περίπτωση είχες και ψηλά No2.. και ισως και αμμωνία.
Υπαρχει περίπτωση να ψοφησε/σαπισε τίποτε μέσα και να μην το είδες?
Προσπαθώ να βρώ μια κάπως λογική εξήγηση και αυτό είναι το μόνο που κολλάει.
Κανεις αλλος καμμια ιδεά?
|