Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 22-10-14, 18:41
Το avatar του χρήστη stratigos24
stratigos24 Ο χρήστης stratigos24 δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Αθηνα-Βυρωνας
Προεπιλογή

Εδω και ενα βιντεακι που τραβηξα μολις απο το ταισμα. Ειναι χειροτερο ποιοτικα απο τα προηγουμενα βιντεο που εχω τραβηξει (...τωρα θα μου πειτε...καλα πως γινεται? Αυτο το τραβηξα με την lumix tz7 τα υπολοιπα που εχω βαλει κατα καιρους ειναι με το κινητο razr i xt890 και βγαζει πολυ καλυτερο βιντεο...περιεργο) αλλα βλεπεται. Επιλεξτε 720p λοιπον (το κινητο τραβαει και 1080p ή lumix εως 720p) για πιο καλο αποτελεσμα.

https://www.youtube.com/watch?v=-w332OXIxG0

Και για να προλαβω καποιον που μπορει να σκεφτει αρνητικα για καποια κομματακια τροφης που πεφτουν κατα το ταισμα μου στον βυθο, μετα ψαχνουν και τα ψαρια και τρωνε οσα βρισκουν καθως και τα σαλιγκαρια που απο αυτα δεν μενει πραγματικα τιποτα. Με το που πεσει τροφη, πανε εκει που επεσε λες και τη μυριζουν και τα καθαριζουν ολα. Εντυπωση μου εχει κανει το ποσο αμεσα πανε στα σημεια που εχει τροφη. Παλαιοτερα, αν μου φευγανε 2-3 φυλλαρακια λιγο πιο μεγαλα απο την τσιμπηδα, αμεσως τα επιανα παλι απο τον βυθο για να μην εχουμε κανα θεμα. Τωρα με τα σαλιγκαρια., εχω βρει την υγεια μου που λενε.

Και το μεσημερι που ταισα παλι, εφυγαν 2-3 κολλημενα φυλλα σχετικα μεγαλα και εκατσαν κατω απο την κρυπτοκορινα στο κεντρο. Μετα απο λιγο 2 μεγαλα σαλιγκαρια και κανα μικρο ηταν εκει και την τρωγανε. Μετα απο λιγο δεν υπηρχε τιποτα.

Και για του λογου το αληθες, εδω και 2 φωτο τωρα που εχουν μαζευτει αρκετα κατω απο εκει που ταισα και επεσε λιγη τροφη. Tωρα, πως πανε αμεσως, οπως ειπα και πιο πανω και πως καταλαβαινουν που εχει τροφη τοσο γρηγορα εντυπωση μου κανει.
Συνημμένα Thumbnails
Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20141022_193015_746.jpg
Εμφανίσεις:  374
Μέγεθος:  55,7 KB   Πατήστε στην εικόνα για να τη δείτε σε μεγένθυνση

Όνομα:  IMG_20141022_193354_847.jpg
Εμφανίσεις:  400
Μέγεθος:  51,7 KB  

Page generated in 0,01425 seconds with 11 queries