Θέμα: Yia SAS pedia!
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #3  
Παλιά 12-10-05, 08:52
seahunter Ο χρήστης seahunter δεν είναι συνδεδεμένος
Junior Member
 
Εγγραφή: 12-10-2005
Περιοχή: Montreal, Canada
Μηνύματα: 14
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από accnt
Γεια σου και σε σένα φίλε μου…, δεν μας λές το όνομά σου όμως.
Όντως και εδώ στην Ελλάδα έχει αρχίσει να χτυπά όλο και πιο πολλούς η reefμάνια….Βέβαια είμαστε ακόμα πολύ πίσω, όχι τόσο στο ενδιαφέρον από τους χομπίστες, αλλά στο θέμα ενημέρωσης και ακόμα περισσότερο στο θέμα εξοπλισμού και «livestock» των καταστημάτων.
Να φανταστείς ότι εδώ υπάρχουν μόνο astrea σαλιγκάρια και αυτά τα βρίσκεις σπάνια με τιμή 6 – 8 € το ένα, όταν εσείς βρίσκεται από όλα τα είδη (που τρώνε όλα τα είδη αλγών). Liverock (που τον συγκεκριμένο εσείς το έχετε σαν base) με 15 – 20 € το κιλό, ενώ εκεί μπορείς να βρεις premium με 5 $ το κιλό.
Μη μιλήσω για κοράλλια και clams. Τα καλά έρχονται και φεύγουν την ίδια ημέρα (τα πιο σπάνια πάνε σε γνωστούς και οι υπόλοιποι δεν παίρνουν μυρωδιά……). Βέβαια ίσως μεγάλο ρόλο σε αυτό παίζει και το γεγονός ότι το reef ενυδρείο στην Ελλάδα βρίσκεται ακόμα σε νηπιακή φάση.

Πολύ ωραίο το ενυδρείο σου, ακολουθεί τα Αμερικάνικα πρότυπα βέβαια με τεράστιο sump και πολύ πολύ φωτισμό. Δεν ξέρω εκεί τι γίνεται με τον λογαριασμό του ηλεκτρισμού, αλλά εδώ είναι φωτιά!!!
Οι 20.000Κ δίνουν αυτό το τόσο πολύ μπλε ή είναι η φωτογραφία που φαίνεται έτσι?
Η χρησιμοποίηση όζοντος είναι θεμιτή?

Αυτά από μένα και πάλι καλώς ήρθες.
To onoma mou ine Antonis,
Edo sto kanada H tymes yai psaryia kai coralia ine poli ftina.
Sti photographia pou evala ta phota(MH) 20k fenounte poli ble yiati den xsero na programatiso tin kamera mou(white balance). Den fenete etsi sti pragmatikotita. ine pio aspro.

Hpes:"Η χρησιμοποίηση όζοντος είναι θεμιτή?" signomi ime ligo boubounas sta elinika, boris na mou exsigisis (san na milas me gifto) ti enoHs
Antonis
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01567 seconds with 10 queries