Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από antegeia7
PH 7 αμωνια 0..... επιτελους  τα ψαρακια και παλι ειναι υγειη και τρεχουν και τα κυνηγητα σταματησαν. 
|
Αυτό είναι καλό
Το PH πρέπει να είναι λίγο πιο ψηλά , στα χρυσόαψρα το PH καλό είναι > 7 <= 8
Παράθεση:
Πηρα και αεραντλια και την εβαλά να δουλευει και συνδεσα την μια ακρη σε ενα μικρο φιλτρακι.....Τωρα με την αεραντλια θα εχω θεμα με τα φυτα? 
|
Τα φυτά δεν πάθουν τίποτα απο την αεραντλία, απο τα χρυσόψαρα ότι πάθουν
Παράθεση:
προσθεσα ακομα 2 fantails
|
Το παραφορτώνεις
έχεις δηλαδή τώρα 1 Subunkin, 1 Oranda-Assorted, 1 Comet Golden, 1 Pearl Scale και 2 fantails, σε 200 Λίτρα, Είναι πάρα πολλά, όλα αυτά είναι για ενυδρείο πάνω από 300 λίτρα (θεωρητικά πάνω απο 320 για την ακρίβεια) , πρέπει να κάνεις αλλαγή νερού τουλάχιστον 2 φορες την εβδομάδα. Πόσο μήκος έχει το ενυδρείο σου ;
Παράθεση:
μου προτεινε να βαλω Tertra blak widow, Μου ειπε συμβιωνουν μαζι κλπ κλπ κλπ.
|
Ούτε να το διαννοηθείς, καμία σχέση , αλλά και λόγω ιχθυοφόρτισης ουτε σαλιγκάρι να μη βάλεις μέσα, έχεις πολλά ψάρια, και όταν έρθουν τα τεστ και μετρήσεις Νιτρικά θα το καταλάβεις , και θα δεις πόσες και πόσο αλλαγή νερού θα πρέπει να κάνεις
Παράθεση:
Τελικα με τα κεραμικα που τα εβγαλα εκανα καλα? πρεπει να αγορασω αλλα?
|
Τι εννοείς έβγαλες ; Αφαίρεσες βιολογικό υλικό ; Και αν ναι γιατί το αφαίρεσες ;
Παράθεση:
ο αδερφος μου λοιπον σημερα ξεκινησε ενα ενυδρειακι , το παλιο δικο μου 30 λιτρων , με μονομαχο.
PH 7 αμωνια 0 ( για την ωρα μονο αυτα μπορουμε να μετρησουμε τα κιτς γφια τρις μετρησεις ερχοντραι απο την ΚΙΝΑ)...Μπορειτε να μας βοηθησετε? σχετικα με φυτα κλπ? και αλλα ειδη? τα μολυς ταιριαζουν μονο αποτι λιγακι ειδα? και κανα σαλιγκαρακι? catfish? θα επιβιωσει?
|
Σε 30 λίτρα δεν θα βάλεις τίποτα άλλο μέσα , άντε κανα σαλιγκάρι, τίποτε άλλο όμως.
Τα μόλυς δεν ταιριάζουν με μονομάχο , ασε που θα τα σκοτώσει, αλλά θέλουν διαφορετικό νερό, Θα πρέπει να κατεβάσεις όμως το PH και να μαλακώσεις το νερό βάζοντας φύλα κατάπα ή τύρφη. Από φυτά βάζεις αρκετα και ειδικα κάποια επιφανείας
Παράθεση:
|
ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ , τα χρυσόψαρα δεν θέλουν υψηλές θερμοκρασίες, βγάλε τον θερμοστάτη και να βάλεις ανεμιστηράκια, θερμοκρασία μέχρι 26 το πολύ, 25 είναι ιδανική