Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 17-10-14, 14:56
antegeia7 Ο χρήστης antegeia7 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Australia :0
Προεπιλογή

PH 7 αμωνια 0..... επιτελους τα ψαρακια και παλι ειναι υγειη και τρεχουν και τα κυνηγητα σταματησαν.
Πηρα και αεραντλια και την εβαλά να δουλευει και συνδεσα την μια ακρη σε ενα μικρο φιλτρακι.....Τωρα με την αεραντλια θα εχω θεμα με τα φυτα?
Γενικα παιδια οτι αλλες συμβουλες για το ενυδρειο μου πειτε μου παρακαλω να μην κανω παλι γκαφα. προσθεσα ακομα 2 fantails και μου προτεινε να βαλω Tertra blak widow, αλλα πρωταηθελά να σας συμβουλευτω. Μου ειπε συμβιωνουν μαζι κλπ κλπ κλπ.... Τελικα με τα κεραμικα που τα εβγαλα εκανα καλα? πρεπει να αγορασω αλλα?
Κατι αλλο τωρα,
να εκμεταλευτω λιγακι την καλοσυνη σας ο αδερφος μου λοιπον σημερα ξεκινησε ενα ενυδρειακι , το παλιο δικο μου 30 λιτρων , με μονομαχο.
PH 7 αμωνια 0 ( για την ωρα μονο αυτα μπορουμε να μετρησουμε τα κιτς γφια τρις μετρησεις ερχοντραι απο την ΚΙΝΑ)...Μπορειτε να μας βοηθησετε? σχετικα με φυτα κλπ? και αλλα ειδη? τα μολυς ταιριαζουν μονο αποτι λιγακι ειδα? και κανα σαλιγκαρακι? catfish? θα επιβιωσει?
ευχαριστω και παλι....ειδα κατι πολυ ομορφα ενυδρεια μονομαχων εδω μεσα παντως και θαμπώθηκα.
-------------------------
ξεχασα πηραμε και ενα θερμοστατη 100βατ, δεν ειχε μικροτερο...... αυτα...Σημαντικο εδω ερχεται καλοκαιρι και βαραει 45αρια....
-------------------------
αλλο ενα λαθος που εκανα και ανεβασα αμωνια. επλυνα το φιλτροπ με νερο βρυσης........

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη antegeia7 : 17-10-14 στις 14:56 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01308 seconds with 10 queries