Θέμα: Υποστρωμα
Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 15-10-14, 10:56
dimitrisfz1 Ο χρήστης dimitrisfz1 δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: ΒΟΛΟΣ-ΠΡΕΒΕΖΑ
Προεπιλογή

ρε παιδια επειδη ειμαι και εγω ετοιμος να αγορασω απο εδω εχω μερικες αποριες!
μιλωντας με καποια παιδια που πηραν απο εκει μου ειπαν οτι τελικα τους βγηκε ασβεστολιθικη(μαλιστα το ενα παλικαρι την ειχε βαλει αγκελια και εδω που την πουλουσε εξηγοντας βεβαια οτι ηταν ασβεστολιθικη)μιλησα εγω με τον ανθρωπο απο την χωματωτεχνικη και μου ειπε οτι μηπως και καλα μπερδευτηκανε τα παιδια που αγορασαν την αμμο και ζητησαν ΜΗ ΧΑΛΑΖΙΑΚΗ που εμφανισιακά ειναι ιδια!μαλιστα μου ειπε να κανω και το τεστ με το ακουα φορτε να δω μονος μου! εσεις τι λετε?δεν θα παω ο ιδιος να την παρω και ανχωνομαι γιατι θα την παραλαβει φιλος μου και θα μου την φερει στην Λημνο...
και ενα δευτερο στις εικονες που εχει η λευκη ψιλη που εχει με την μαυρη ψιλη που δειχνει διπλα εχουν πολυ μεγαλη διαφορα στη κοκομετρια η κανω λαθως?εγω πια να παρω την μαυρη ψιλη που εχει η την μαυρη χοντρη??ποια ειναι η κοκομετρια τους?και για να μην σας μπερδευω θελω να παρω χαλαζιακο χαλικι κοκομετριας μεχρι 2mm?εχει παρει κανενας την χοντρη που λεει να μου πει περιπου τι κοκομετρια εχει?εσεις εχετε καποια γνωμη?
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01367 seconds with 10 queries