Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-09-14, 21:59
Το avatar του χρήστη Diskus fan
Diskus fan Ο χρήστης Diskus fan δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member

Περιοχή: Χαϊδάρι, Αθήνα.
Προεπιλογή

Θεόδωρε ΔΕΝ είναι θέμα προσβολής... απλά όταν αποφασίζεις να ακολουθείς μια πορεία, καλό είναι να την τηρήσεις μέχρι τέλους.
Το θέμα της θερμοκρασίας είναι "λεπτό"... μπορεί να σου σκοτώσει το ψάρι.
ΔΕΝ είναι κρίμα να φύγει από αυτό... αντί να γίνει καλά;
Το καπάκι βάλτο λίγο διαγώνια και θα αφήσει 4 τρύπες στις γωνίες... έτσι θα ανανεώνεται ο αέρας... και ΔΕΝ θα μπορέσει να πηδήξει έξω ο δίσκος. Με το σελοφάν σιγουριά ΔΕΝ έχεις (ΔΕΝ γνωρίζω πως το έχεις στηρίξει)... αλλά και απώλεια θερμοκρασίας μεγαλύτερη (θεωρώ).
Για την αγωγή θα τα λέμε... κάθε φορά μετά από την αλλαγή νερού και ανάλογα με την συμπεριφορά του ψαριού. ΔΕΝ θα ακολουθήσεις ΑΚΡΙΒΩΣ αυτά που γράφονται στο παραπάνω που μου έβαλες... σε ενημερώνω.
Θέλω να είσαι πολύ προσεκτικός σε ότι διαβάζεις... άλλωστε εδώ είναι γραμμένα τα ξαναδιαβάζεις ότι ώρα θέλεις. ΑΝ έχει απορία... ρωτάς αμέσως (έχω πλέον καταντήσει να ανοίγω 3-4 φορές την μέρα, μόνο για το ψάρι σου (ενώ μπαίνω όποτε μου την "βαρέσει" κανονικά). ΔΕΝ μου αρέσει να πεθαίνουν ψάρια.
Κάνεις ενημέρωση... για οτιδήποτε παράξενο στην συμπεριφορά του (και οπωσδήποτε μετά από κάθε αλλαγή)... και προς το παρόν ΔΕΝ τα'ί'ζεις.
Στην αλλαγή να ΜΗΝ πέσει η θερμοκρασία πάνω από 1 βαθμό... εν ανάγκη την κάνεις με πιο αργό ρυθμό. Φαντάζομαι είσαι στους 35... παρέμεινε εκεί.
Στο κύριο ενυδρείο... κατέβα στους 32 (έναν βαθμό κάτω δηλαδή)... και παρατήρησε ΑΝ τα άλλα 2 ψάρια που είχαν πρόβλημα τρώνε. Ετοιμάσου για μια γενναία αλλαγή νερού (με καλή σκούπα βυθού) και σε εκείνο.

Εν συντομία για τις επόμενες 3 μέρες... αφαιρείς 50% νερό κάθε 8 ώρες... ρίχνεις το διαλυμένο Flagyl... προσθέτεις νερό... προσέχεις να ΜΗΝ πέσει κάτω από 1 βαθμό η θερμοκρασία... ενημερώνεις για τις εξελίξεις.-

ΥΓ. Ξαναδιάβασε το θέμα... μπορεί να δεις ότι... κάτι σου έχει ξεφύγει.-
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01734 seconds with 10 queries