Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 27-09-14, 20:20
Το avatar του χρήστη Τάκης
Τάκης Ο χρήστης Τάκης δεν είναι συνδεδεμένος
Bob ο Μάστορας

Περιοχή: ΚΕΡΑΤΣΙΝΙ
Προεπιλογή

Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από sv3glw Εμφάνιση μηνυμάτων
Η Λύτρωση του χρυσόψαρου έρχεται από τα ουράνια.

Το ψαράκι εμφάνισε αστάθεια στην πλεύση, μπήκε σε νηστεία και μετά αρακά, βελτιωθηκε για μία μέρα και σήμερα ετοιμάζεται να αποδημήσει για τον παράδεισο των χρυσόψαρων.

Τουλάχιστον μιλήσαμε με την κόρη μου, κατάλαβε τα λάθη μας για το μέγεθος του ενυδρείου, και ότι δε θα μπορέσουμε να ξαναπαρουμε χρυσόψαρα, αν δεν πάρουμε μεγάλο ενυδρείο....

Και τώρα προκύπτουν τα εξής 2 ερωτήματα:

1. Προφανώς, δεν μπορώ να πάρω μπόλι από το φίλτροαυτού του ενυδρείου για να μπολιάσω το μονομαχοενυδρείο, έτσι δεν είναι? Μπορεί εμένα να μου φαινόταν για νυκτική κύστη, αλλά δε θέλω να ρισκάρω να πάει κάτι στο μονομάχο....

2. Αν επέλθει το μοιραίο στο ενυδρείο του χρυσόψαρου, τι κινήσεις πρέπει να κάνω για να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί με ασφάλεια? Πέταμα όλα; (χαλίκι, φίλτρο ή σφουγγάρια/siporax).
Κρίμα,
καλό είναι να μη χρησιμοποιήσεις μπόλι απο αυτό το ενυδρείο.
Χαλίκι , siporax βρασίμο ή πλύσιμο με ελαφρύ διάλυμα χλωρίνης και καλο ξέβγαλμα ,προτιμώ το βράσιμο και αν βάλεις χλωρίνη να βάλεις την απλή χωρίς αρώματα, το φίλτρο πλύσιμο με ελαφρύ διάλυμα χλωρίνης και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ξέβγλαμα, τα σφουγγάρια τα πετάς, τη γυάλα πλύσιμο και αυτή με διάλυμα χλωρίνης, εγώ τις γυάλες τις πλένω με ακουα-φορτε και φεύγουν και τα άλατα και γίνονται καινούριες, με την ανάλογη προσοχή βέβαια, μετά σαπούνισμα και ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ξέβγαλμα, και γαντια βέβαια.

Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01397 seconds with 10 queries