Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
  #28  
Παλιά 26-09-14, 20:21
Το avatar του χρήστη Diskus fan
Diskus fan Ο χρήστης Diskus fan δεν είναι συνδεδεμένος
Senior Member
 
Εγγραφή: 24-03-2009
Περιοχή: Χαϊδάρι, Αθήνα.
Μηνύματα: 2.844
Προεπιλογή

ΔΕΝ βλέπω όμως να την έχεις καλύψει εξωτερικά... με σκουρόχρωμο χαρτόνι... ή κάποιο άλλο υλικό... όπως σου έγραψα (και εξήγησα και το γιατί).
Το πολύ πολύ... άφησε την μια πλευρά (ΌΧΙ αυτήν που "κοιτάει" στο δίπλα ενυδρείο και φωτίζεται έντονα το νοσοκομείο).... για να βλέπεις και το ποσοστό του νερού, που θα αλλάζεις.
Στο καπάκι του κουτιού... έχεις την δυνατότητα να του κάνεις ένα άνοιγμα 5εκ Χ 5 εκ. για να κοιτάς το ψάρι, από πάνω. Το άνοιγμα αυτό... να το καλύπτεις με κάτι. Και το καπάκι θα πρέπει να το καλύψεις (βάλε ένα χοντρό χαρτόνι... πχ. από μια χαρτόκουτα... στις ίδιες διαστάσεις) ... ώστε όταν πας να κοιτάξεις να ΜΗΝ φαίνεσαι σαν ένας τεράστιος όγκος που έρχεται καταπάνω στο ψάρι... από ψηλά (άρα κίνδυνος... και κατ' επέκταση... κοπάνημα δεξιά-αριστερά).
Οι αεραντλίες... τοποθετούνται ψηλότερα από τη στάθμη της επιφάνειας... γιατί ΑΝ γίνει η "στραβή" θα γυρίσει το νερό... θα τις πλημμυρίσει και θα τις κάψει (βραχυκύκλωμα)... ή τοποθετεις ανεπίστροφες βαλβίδες.
Τα υλικά έχουν και οδηγίες χρήσης... τις διαβάζεις;
Ο θερμαντήρας μπαίνει οριζόντια αλλά όχι διαγώνια (βάζεις φωτογραφίες... όταν τον τοποθετήσεις).
Άντε... να το ψάρι να μπει μέσα.
Η θερμοκρασία (ΠΡΙΝ το βάλεις)... πρέπει να είναι στους 33,5-34. Θα περιμένεις κάποιες ώρες ώστε να την ελέγξεις (πχ. όλη την νύχτα)... για να είσαι σίγουρος (κατά προτίμηση το θερμόμετρο τσέκαρε το με του κυρίως ενυδρείου, για να δεις τις διαφορές)
Και εφόσον βγει... το κυρίως ενυδρείο... θα το κατεβάσεις στους 32.
Θα σου πω πότε... θα αρχίσεις με το Flagyl.-
Απάντηση με παράθεση
 
Page generated in 0,01633 seconds with 10 queries