Εμφάνιση ενός μόνο μηνύματος
Παλιά 12-09-14, 17:11
polyniki Ο χρήστης polyniki δεν είναι συνδεδεμένος
Member

Περιοχή: Χαλκιδική
Προεπιλογή

Παιδιά ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις και τον αρχικό κατατοπισμό, έριξα και μία ματιά στα υπομνήματα και θα προσπαθήσω να τα κάνω όλα κατά γράμμα - άλλωστε το βλέπω σαν χόμπι για μερακλήδες και όχι απλά σαν διακοσμητικό. Μελέτησα τον χώρο μου και με παίρνει άνετα για ενυδρείο γωνία 200 λίτρων. Για χρυσόψαρα δεν επιμένω ντε και καλά, απλά επειδή το ενυδρείο θα είναι σε δωμάτιο στο οποίο θα καίει σόμπα, η θερμοκρασία του δωματίου μπορεί μέσα σε δύο ώρες να φτάσει από τους 17 στους 27 βαθμούς, και δεν ξέρω κατά πόσο θα αλλάζει η θερμοκρασία σε 200 λίτρα νερό και πόσο θα επηρεάζει αυτό τα ψάρια. Έχω την εντύπωση ότι τα χρυσόψαρα είναι τα πιο ανθεκτικά ψάρια όσον αφορά αλλαγές θερμοκρασίας, αλλά ευχαρίστως να βάλω άλλα είδη αν μπορώ με έναν θερμοστάτη να διατηρώ τη θερμοκρασία του νερού πάνω κάτω σταθερή.

Τι ψάρια θα ταίριαζαν σ' αυτές τις συνθήκες;
-------------------------
Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από nazgul Εμφάνιση μηνυμάτων
Ποσο καιρο τα ειχες? Γνωριζεις οτι τα χρυσοψαρα ζουν μεχρι 40 χρονια σε ενυδρειο? Το δεν παθαιναν τιποτα, ειναι σχετικο υποθετω...
Δύο χρόνια...
-------------------------
Επίσης στην περιοχή που μένω το νερό είναι μολυσμένο και δεν πίνεται.. Μπορώ να γεμίσω το ενυδρείο με νερό από κάποια πηγή στο βουνό, ή καλύτερα εμφιαλωμένο;

Τελευταία επεξεργασία από το χρήστη polyniki : 12-09-14 στις 17:11 Αιτία: Automerged Doublepost
Απάντηση με παράθεση

Page generated in 0,01380 seconds with 10 queries