Παράθεση:
Αρχική Δημοσίευση από ΧΑΡΗΣ
Το ενυδρείο είναι 100 χ 45 χ 40 στα 150 λίτρα καθαρά.
Αμμωνία μηδέν, δεν κάνω άλλες μετρήσεις, και κάνω αλλαγή νερού 30% κάθε βδομάδα.
Τα fantail τρώνε πιο γρήγορα γιατί βλέπουν την τροφή και την τρώνε αμέσως.
Ο μπλακ μουρ ρουφάει όλα τα χαλίκια και τα φτύνει μέχρι να πέσει σε τροφή. Καμιά φορά η τροφή είναι μπροστά στο πρόσωπό του και αυτός την προσπερνάει  Τρώει όμως κανονικά γιατί όση ώρα οι άλλοι μασουλάνε αυτός κάνει εξερεύνηση και βρίσκει.
Η σκέψη μου είναι μήπως ταίζω λίγο αλλά αυτό θα το ρωτήσω σε άλλο νήμα. Θα ανεβάσω φωτογραφία με την ποσότητα τροφής που βάζω να πάρω γνώμες γιατί ακόμα το ψάχνω περί δοσολογίας.
Ενδεικτικά, ρίχνω 4-5 medium pellets και λίγη ποσότητα flakes που πέρνω με τα δυο μου δάχτυλα. Ταίζω αυτήν την ποσότητα 2 φορές την ημέρα.
|
Οι διαστάσεις σου και τα λίτρα σου για 3 χρυσόψαρα αυτού του είδους δεν είναι άσχημες.
Τάισε και καιμια φορα παραπάνω, αρκει το νερό να μη ξεπερναει τους 26 βαθμούς. Θα πρέπει όμως να κάνεις μέτρηση και ΝΟ3 να δεις μήπως πρέπει να κάνεις πάνω από 30% αλλαγή νερού. Προσωπικά τα δικά μου τα ταιζω και 3 και 4 μπορεί και 5 φορές αλλά οι αλλαγές μου (οι προσθήκες νερού καλύτερα) είναι υπερ-γενναίες