Μετα απο 4 αποτυχιες με την ζελατινη να δεσει ολα τα υλικα της ζυμης,και το κοστος της ζελατινης να ξεπερνα των γαριδων,τα παρατησα μεν αλλα παντα το ειχα στο μυαλο μου,γιατι θελω να τρωνε γαριδες ,μυδια σκορδα τα ψαρακια μου.Τωρα που τα πεταω ολοκληρα,τρωνε μονο οι μεγαλοι μουργοι.Στα μικροτερα δεν μενει τιποτα.
Χθες η μεγαιρα γυναικαμου

,εκανε γλυκο με μαρεγγα.και οπως το ανακατευε,της πιτσιλισε λιγο στην ακρη του αναμενου ματιου στον φουρνο,η μαρεγγα εγινε <παξιμαδι>.
Μου λεει βρηκα την λυση,αντι να βαζεις ζελατινη,να βαζεις ασπραδι αυγου,και να το ζεστενεις σε ταψι στον φουρνο.
Κατασκευαστικα το βρηκα σωστο,αλλα το ασπραδι του αυγου κανει να το τρωνε τα ψαρια?
Καλαπαιδακια,μην αρχιζετε το δουλεμα,το θεμα ειναι σοβαρο,θελω να γινω ο Μαμαλακης των ψαριων