Βαλε μια φωτογραφια να δουμε τι ειναι για σιγουρια.
Αν χωραει σε κατσαρολα, μπορεις να το βρασεις για λιγο, οχι με τις ωρες, γιατι οπως ειπες και εσυ, ειναι μαλακο ξυλο. Επειδη συνηθως δε χωραει σε κατσαρολα, ομως, εγω συνηθιζω να ριχνω λιγο βραστο νερο πανω του, ωστε να σκοτωθει οτιδηποτε βλαβερο. Προβλημα δεν εχω αντιμετωπισει. Μερικοι βαζουν τα ξυλα και στο φουρνο, παλι για λιγο, ωστε παλι να μην επιβιωσει οτιδηποτε βλαβερο σε λογω της υψηλης θερμοκρασιας. Δεν το εχω κανει για να πω εμπειριες.
Μετα, το μουλιαζεις για 1-2 εβδομαδες, αλλαζοντας το νερο καθημερινα. Βαλε και καμια πετρα για να βουλιαζει σε αυτο το διαστημα, οποτε να ειναι ετοιμο να μπει στο ενυδρειο.
__________________
|